SLAGERIJ WILLY & MAGGY

Contactgegevens SLAGERIJ WILLY & MAGGY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ WILLY & MAGGY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ WILLY & MAGGY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 58; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53682888 (+32-53682888) 53682888 (+32-53682888)

Fax (fax): +32 (61) 913-83-15 +32 (61) 913-83-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ WILLY & MAGGY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ WILLY & MAGGY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ WILLY & MAGGY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ WILLY & MAGGY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ WILLY & MAGGY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ WILLY & MAGGY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ WILLY & MAGGY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ WILLY & MAGGY
Products information SLAGERIJ WILLY & MAGGY

BTW identificatienummer (tax): BE04303588867
Ondernemingsnummer: 1276580810
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Porc, Saucisses, Boeuf, Gibier, Tourtes, Lapin, Agneau, Viande de Cheval, Jambon, Tripes, Poulets, Viandes Cuites, Viandes Fumées, Volaille, Produits à base de viande, Foie Gras, Rôtis de Viande.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ WILLY & MAGGY
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ WILLY & MAGGY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ WILLY & MAGGY
Addition kinds of activities for SLAGERIJ WILLY & MAGGY

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
34310103. Douches, metaal | Shower stalls, metal
54619905. donuts | Doughnuts
79990202. Golf driving range | Golf driving range
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij SLAGERIJ WILLY & MAGGY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ WILLY & MAGGY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ WILLY & MAGGY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ WILLY & MAGGY. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ WILLY & MAGGY in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ WILLY & MAGGY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ WILLY & MAGGY. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ WILLY & MAGGY. SLAGERIJ WILLY & MAGGY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ WILLY & MAGGY. Leave a respond for SLAGERIJ WILLY & MAGGY. SLAGERIJ WILLY & MAGGY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ WILLY & MAGGY op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ WILLY & MAGGY
Location of SLAGERIJ WILLY & MAGGY on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ WILLY & MAGGY

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ WILLY & MAGGY SLAGERIJ WILLY & MAGGY: JERRY DENYS | PAUL PONCIN | LUC GIELEN | VERENIGING BERG | JAN D'HULSTER

Other related companies as SLAGERIJ WILLY & MAGGY: JERRY DENYS | PAUL PONCIN | LUC GIELEN | VERENIGING BERG | JAN D'HULSTER

SLAGERIJ WILLY & MAGGY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ WILLY & MAGGY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303588867. Het bedrijf SLAGERIJ WILLY & MAGGY bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 58; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Lijst met producten zijn Produits & Services: Porc, Saucisses, Boeuf, Gibier, Tourtes, Lapin, Agneau, Viande de Cheval, Jambon, Tripes, Poulets, Viandes Cuites, Viandes Fumées, Volaille, Produits à base de viande, Foie Gras, Rôtis de Viande..
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ WILLY & MAGGY is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ WILLY & MAGGY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ WILLY & MAGGY, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ WILLY & MAGGY op de kaart.

SLAGERIJ WILLY & MAGGY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ WILLY & MAGGY, company assigned to the tax number BE04303588867. The company SLAGERIJ WILLY & MAGGY is located at the address: STATIONSSTRAAT 58; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. List of products are Produits & Services: Porc, Saucisses, Boeuf, Gibier, Tourtes, Lapin, Agneau, Viande de Cheval, Jambon, Tripes, Poulets, Viandes Cuites, Viandes Fumées, Volaille, Produits à base de viande, Foie Gras, Rôtis de Viande..
The main activity of SLAGERIJ WILLY & MAGGY is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ WILLY & MAGGY is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ WILLY & MAGGY, open positions, location of SLAGERIJ WILLY & MAGGY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ WILLY & MAGGY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ WILLY & MAGGY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ WILLY & MAGGY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ WILLY & MAGGY, employees, financial statistics.