SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF
Private companiesMetal Mining • SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF

Contactgegevens SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAROCHIESTRAAT 73; 9472; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53683478 (+32-53683478) 53683478 (+32-53683478)

Fax (fax): +32 (13) 458-36-23 +32 (13) 458-36-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF
Products information SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE09280670166
Ondernemingsnummer: 9172729492
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF
Addition kinds of activities for SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF

275200. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
23949904. Zeilen: gemaakt van aangekochte materialen | Sails: made from purchased materials
35450307. Cams (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Cams (machine tool accessories)
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. Leave a respond for SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF. SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF
Location of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF: FLVERCO NV | BULLET | Tant E | ST?PHANE TENSEN | Chapelle G Production

Other related companies as SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF: FLVERCO NV | BULLET | Tant E | ST?PHANE TENSEN | Chapelle G Production

SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09280670166. Het bedrijf SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF bevindt zich op het adres: PAROCHIESTRAAT 73; 9472; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF op de kaart.

SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, company assigned to the tax number BE09280670166. The company SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF is located at the address: PAROCHIESTRAAT 73; 9472; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF were not found.
The main activity of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, open positions, location of SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ HOUTMAN JOZEF, employees, financial statistics.