SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES

Particuliere bedrijvenBosbouw • SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES
Private companiesForestry • SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES

Contactgegevens SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 11; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14633933 (+32-14633933) 14633933 (+32-14633933)

Fax (fax): +32 (87) 238-24-69 +32 (87) 238-24-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES
Products information SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES

BTW identificatienummer (tax): BE07940063476
Ondernemingsnummer: 6873016357
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES
Addition kinds of activities for SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES

495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
32910304. Staal schot schuurmiddel | Steel shot abrasive
55510203. Kayaks | Kayaks
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists

Werken bij SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Inpakker Metaal (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van opgerold staal volgens de veiligheidsvoorschriften en eisen van onze klant met als doel dat het product gedurende het ganse transport onbeschadigd op zijn eindbestemming kan aankomen.

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. Leave a respond for SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES. SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES
Location of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES: SALAISON DU CONDROZ-MARCOTTY SA | Vima Majean SA | FRANS VULSTEKE | BOEVENHOEVE | R MARTENS

Other related companies as SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES: SALAISON DU CONDROZ-MARCOTTY SA | Vima Majean SA | FRANS VULSTEKE | BOEVENHOEVE | R MARTENS

SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07940063476. Het bedrijf SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 11; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES op de kaart.

SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, company assigned to the tax number BE07940063476. The company SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 11; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES were not found.
The main activity of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, open positions, location of SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ HOFKENS-VAN HEES, employees, financial statistics.