SLAGERIJ FRANKEL

Contactgegevens SLAGERIJ FRANKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ FRANKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ FRANKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VROMBAUTSTRAAT 2; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93785913 (+32-93785913) 93785913 (+32-93785913)

Fax (fax): +32 (82) 916-23-75 +32 (82) 916-23-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ FRANKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ FRANKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ FRANKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ FRANKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ FRANKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ FRANKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ FRANKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ FRANKEL
Products information SLAGERIJ FRANKEL

BTW identificatienummer (tax): BE07481109619
Ondernemingsnummer: 6854614257
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SLAGERIJ FRANKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ FRANKEL
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ FRANKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ FRANKEL
Addition kinds of activities for SLAGERIJ FRANKEL

8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
24110100. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
28160104. lithopone | Lithopone
32550200. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
59320000. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
75389900. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec

Werken bij SLAGERIJ FRANKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ FRANKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ FRANKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ FRANKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ FRANKEL in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ FRANKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ FRANKEL. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ FRANKEL. SLAGERIJ FRANKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ FRANKEL. Leave a respond for SLAGERIJ FRANKEL. SLAGERIJ FRANKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ FRANKEL op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ FRANKEL
Location of SLAGERIJ FRANKEL on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ FRANKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ FRANKEL SLAGERIJ FRANKEL: FLDE CRAECKER MATRIJZEN NV | DANIEL MONTENS | GARAGE VAN DEN BERG | PatVax | MYRIAM VAN QUAETHEM

Other related companies as SLAGERIJ FRANKEL: FLDE CRAECKER MATRIJZEN NV | DANIEL MONTENS | GARAGE VAN DEN BERG | PatVax | MYRIAM VAN QUAETHEM

SLAGERIJ FRANKEL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ FRANKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07481109619. Het bedrijf SLAGERIJ FRANKEL bevindt zich op het adres: VROMBAUTSTRAAT 2; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in SLAGERIJ FRANKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ FRANKEL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ FRANKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ FRANKEL, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ FRANKEL op de kaart.

SLAGERIJ FRANKEL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ FRANKEL, company assigned to the tax number BE07481109619. The company SLAGERIJ FRANKEL is located at the address: VROMBAUTSTRAAT 2; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in SLAGERIJ FRANKEL were not found.
The main activity of SLAGERIJ FRANKEL is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ FRANKEL is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ FRANKEL, open positions, location of SLAGERIJ FRANKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ FRANKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ FRANKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ FRANKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ FRANKEL, employees, financial statistics.