FLARQUATI BENELUX SPRL

Contactgegevens FLARQUATI BENELUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLARQUATI BENELUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLARQUATI BENELUX SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brixtonln. 2f 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-20-49-87 32-27-20-49-87

Fax (fax): 32-27-25-23-17 32-27-25-23-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLARQUATI BENELUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLARQUATI BENELUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLARQUATI BENELUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLARQUATI BENELUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLARQUATI BENELUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLARQUATI BENELUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLARQUATI BENELUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLARQUATI BENELUX SPRL
Products information FLARQUATI BENELUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02876190185
Ondernemingsnummer: 6804626464
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLARQUATI BENELUX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLARQUATI BENELUX SPRL
(Get full report from official database of BE for FLARQUATI BENELUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLARQUATI BENELUX SPRL
Addition kinds of activities for FLARQUATI BENELUX SPRL

14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
34210000. Bestek | Cutlery
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive

Werken bij FLARQUATI BENELUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLARQUATI BENELUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLARQUATI BENELUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLARQUATI BENELUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van FLARQUATI BENELUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLARQUATI BENELUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLARQUATI BENELUX SPRL. Laat een reactie achter voor FLARQUATI BENELUX SPRL. FLARQUATI BENELUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLARQUATI BENELUX SPRL. Leave a respond for FLARQUATI BENELUX SPRL. FLARQUATI BENELUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLARQUATI BENELUX SPRL op de google maps. Adres en contacten FLARQUATI BENELUX SPRL
Location of FLARQUATI BENELUX SPRL on the google maps. Address and contacts of FLARQUATI BENELUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLARQUATI BENELUX SPRL FLARQUATI BENELUX SPRL: HAIRSTYLE DORIEN | De Keyzer A Etn BVBA | MICHIELS P. & CO | CLAUDINE BOUKO | Spazio

Other related companies as FLARQUATI BENELUX SPRL: HAIRSTYLE DORIEN | De Keyzer A Etn BVBA | MICHIELS P. & CO | CLAUDINE BOUKO | Spazio

FLARQUATI BENELUX SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLARQUATI BENELUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02876190185. Het bedrijf FLARQUATI BENELUX SPRL bevindt zich op het adres: Brixtonln. 2f 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLARQUATI BENELUX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLARQUATI BENELUX SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLARQUATI BENELUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLARQUATI BENELUX SPRL, openstaande posities, locatie van FLARQUATI BENELUX SPRL op de kaart.

FLARQUATI BENELUX SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLARQUATI BENELUX SPRL, company assigned to the tax number BE02876190185. The company FLARQUATI BENELUX SPRL is located at the address: Brixtonln. 2f 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 417,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLARQUATI BENELUX SPRL were not found.
The main activity of FLARQUATI BENELUX SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLARQUATI BENELUX SPRL is not available. You also can look at reviews of FLARQUATI BENELUX SPRL, open positions, location of FLARQUATI BENELUX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLARQUATI BENELUX SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLARQUATI BENELUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLARQUATI BENELUX SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLARQUATI BENELUX SPRL, employees, financial statistics.