SLAGERIJ BIJ DE MOLEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • SLAGERIJ BIJ DE MOLEN
Private companiesFurniture and Fixtures • SLAGERIJ BIJ DE MOLEN

Contactgegevens SLAGERIJ BIJ DE MOLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLAGERIJ BIJ DE MOLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLAGERIJ BIJ DE MOLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 58; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52352403 (+32-52352403) 52352403 (+32-52352403)

Fax (fax): +32 (53) 678-21-63 +32 (53) 678-21-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLAGERIJ BIJ DE MOLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLAGERIJ BIJ DE MOLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLAGERIJ BIJ DE MOLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLAGERIJ BIJ DE MOLEN
Products information SLAGERIJ BIJ DE MOLEN

BTW identificatienummer (tax): BE06461853027
Ondernemingsnummer: 1433135986
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SLAGERIJ BIJ DE MOLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLAGERIJ BIJ DE MOLEN
(Get full report from official database of BE for SLAGERIJ BIJ DE MOLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLAGERIJ BIJ DE MOLEN
Addition kinds of activities for SLAGERIJ BIJ DE MOLEN

229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
51430103. Melk depot | Milk depot
57350203. archief | Records
59990402. telescopen | Telescopes
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij SLAGERIJ BIJ DE MOLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLAGERIJ BIJ DE MOLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van SLAGERIJ BIJ DE MOLEN in sociale netwerken
Look for responds of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. Laat een reactie achter voor SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. SLAGERIJ BIJ DE MOLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. Leave a respond for SLAGERIJ BIJ DE MOLEN. SLAGERIJ BIJ DE MOLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLAGERIJ BIJ DE MOLEN op de google maps. Adres en contacten SLAGERIJ BIJ DE MOLEN
Location of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN on the google maps. Address and contacts of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SLAGERIJ BIJ DE MOLEN SLAGERIJ BIJ DE MOLEN: TROPIC WOLUWE | VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV | H?PITAL REINE ELISABETH | COUVOIR EL?VAGE R?UNIS | De Vadder Linda & ass SKCR SPRL

Other related companies as SLAGERIJ BIJ DE MOLEN: TROPIC WOLUWE | VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV | H?PITAL REINE ELISABETH | COUVOIR EL?VAGE R?UNIS | De Vadder Linda & ass SKCR SPRL

SLAGERIJ BIJ DE MOLEN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06461853027. Het bedrijf SLAGERIJ BIJ DE MOLEN bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 58; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in SLAGERIJ BIJ DE MOLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLAGERIJ BIJ DE MOLEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLAGERIJ BIJ DE MOLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, openstaande posities, locatie van SLAGERIJ BIJ DE MOLEN op de kaart.

SLAGERIJ BIJ DE MOLEN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, company assigned to the tax number BE06461853027. The company SLAGERIJ BIJ DE MOLEN is located at the address: NIEUWSTRAAT 58; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in SLAGERIJ BIJ DE MOLEN were not found.
The main activity of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN is not available. You also can look at reviews of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, open positions, location of SLAGERIJ BIJ DE MOLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLAGERIJ BIJ DE MOLEN, employees, financial statistics.