VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV
Private companiesFurniture and Fixtures • VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV

Contactgegevens VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lostraat 216; 1760; Roosdaal, België

Telefoon (phone): 053 66 15 02 (+32-053 66 15 02) 053 66 15 02 (+32-053 66 15 02)

Fax (fax): 053 67 43 00 (+32-053 67 43 00) 053 67 43 00 (+32-053 67 43 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV
Products information VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV

BTW identificatienummer (tax): BE07247100830
Ondernemingsnummer: 8250976562
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV
(Get full report from official database of BE for VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV
Addition kinds of activities for VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV

109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
951200. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
20240103. Ijsmelk, bulk | Ice milk, bulk
20320102. Bonen, gebakken met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked with meat: packaged in cans, jars, etc.
39310303. Vijfen en delen | Fifes and parts
50499904. Apparatuur en accessoires voor metalen locaties | Metal locating equipment and accessories
75490102. Inspectie en diagnostische dienstverlening, automotive | Inspection and diagnostic service, automotive

Werken bij VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV in sociale netwerken
Look for responds of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. Laat een reactie achter voor VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. Leave a respond for VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV. VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV op de google maps. Adres en contacten VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV
Location of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV on the google maps. Address and contacts of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV: De Gruyter M | MARIA STEFFENS | LABO TV & VIDEO | Boudewyns D | JOBDIENST RUCA

Other related companies as VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV: De Gruyter M | MARIA STEFFENS | LABO TV & VIDEO | Boudewyns D | JOBDIENST RUCA

VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07247100830. Het bedrijf VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV bevindt zich op het adres: Lostraat 216; 1760; Roosdaal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, openstaande posities, locatie van VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV op de kaart.

VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, company assigned to the tax number BE07247100830. The company VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV is located at the address: Lostraat 216; 1760; Roosdaal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV were not found.
The main activity of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV is not available. You also can look at reviews of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, open positions, location of VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VASTY DELICATESSEN-VAN VAERENBERGH WILLY NV, employees, financial statistics.