SEGHERS-LAURENT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SEGHERS-LAURENT
Private companiesReal Estate • SEGHERS-LAURENT

Contactgegevens SEGHERS-LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGHERS-LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGHERS-LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 1; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22510051 (+32-22510051) 22510051 (+32-22510051)

Fax (fax): +32 (50) 744-29-99 +32 (50) 744-29-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGHERS-LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGHERS-LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGHERS-LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGHERS-LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGHERS-LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGHERS-LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGHERS-LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGHERS-LAURENT
Products information SEGHERS-LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE07721160888
Ondernemingsnummer: 9584167480
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SEGHERS-LAURENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGHERS-LAURENT
(Get full report from official database of BE for SEGHERS-LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGHERS-LAURENT
Addition kinds of activities for SEGHERS-LAURENT

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
655299. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
34639905. Flens-, klep- of pijpbevestigings smeden, nonferrous | Flange, valve or pipe fitting forgings, nonferrous

Werken bij SEGHERS-LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGHERS-LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGHERS-LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGHERS-LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van SEGHERS-LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of SEGHERS-LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGHERS-LAURENT. Laat een reactie achter voor SEGHERS-LAURENT. SEGHERS-LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGHERS-LAURENT. Leave a respond for SEGHERS-LAURENT. SEGHERS-LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGHERS-LAURENT op de google maps. Adres en contacten SEGHERS-LAURENT
Location of SEGHERS-LAURENT on the google maps. Address and contacts of SEGHERS-LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGHERS-LAURENT SEGHERS-LAURENT: BRUSH SHOP | N.S. DESIGN | Almecon BVBA | ROMMEL YVAN | San Art

Other related companies as SEGHERS-LAURENT: BRUSH SHOP | N.S. DESIGN | Almecon BVBA | ROMMEL YVAN | San Art

SEGHERS-LAURENT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGHERS-LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07721160888. Het bedrijf SEGHERS-LAURENT bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 1; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in SEGHERS-LAURENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEGHERS-LAURENT is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGHERS-LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGHERS-LAURENT, openstaande posities, locatie van SEGHERS-LAURENT op de kaart.

SEGHERS-LAURENT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGHERS-LAURENT, company assigned to the tax number BE07721160888. The company SEGHERS-LAURENT is located at the address: LEUVENSESTRAAT 1; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in SEGHERS-LAURENT were not found.
The main activity of SEGHERS-LAURENT is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGHERS-LAURENT is not available. You also can look at reviews of SEGHERS-LAURENT, open positions, location of SEGHERS-LAURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGHERS-LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGHERS-LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGHERS-LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGHERS-LAURENT, employees, financial statistics.