SALAISONS DE L´ABBAYE

Contactgegevens SALAISONS DE L´ABBAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALAISONS DE L´ABBAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALAISONS DE L´ABBAYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PORT 25; 7330; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65783672 (+32-65783672) 65783672 (+32-65783672)

Fax (fax): +32 (56) 317-94-98 +32 (56) 317-94-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALAISONS DE L´ABBAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALAISONS DE L´ABBAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALAISONS DE L´ABBAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALAISONS DE L´ABBAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALAISONS DE L´ABBAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALAISONS DE L´ABBAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALAISONS DE L´ABBAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALAISONS DE L´ABBAYE
Products information SALAISONS DE L´ABBAYE

BTW identificatienummer (tax): BE06834564208
Ondernemingsnummer: 6381652832
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SALAISONS DE L´ABBAYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALAISONS DE L´ABBAYE
(Get full report from official database of BE for SALAISONS DE L´ABBAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALAISONS DE L´ABBAYE
Addition kinds of activities for SALAISONS DE L´ABBAYE

24290303. Gordelroos, hout: gesaagd of met de hand gesplitst | Shingles, wood: sawed or hand split
38410504. Bone rongeurs | Bone rongeurs
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij SALAISONS DE L´ABBAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALAISONS DE L´ABBAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALAISONS DE L´ABBAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALAISONS DE L´ABBAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

Zoek naar antwoorden van SALAISONS DE L´ABBAYE in sociale netwerken
Look for responds of SALAISONS DE L´ABBAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALAISONS DE L´ABBAYE. Laat een reactie achter voor SALAISONS DE L´ABBAYE. SALAISONS DE L´ABBAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALAISONS DE L´ABBAYE. Leave a respond for SALAISONS DE L´ABBAYE. SALAISONS DE L´ABBAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALAISONS DE L´ABBAYE op de google maps. Adres en contacten SALAISONS DE L´ABBAYE
Location of SALAISONS DE L´ABBAYE on the google maps. Address and contacts of SALAISONS DE L´ABBAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come SALAISONS DE L´ABBAYE SALAISONS DE L´ABBAYE: GESTION ET PARCS | MARIS JOS BVBA | Aide Familiale et Senior Office d'Aide aux Familles asbl | LIBRAIRIE DES ALLOUX | Go internet

Other related companies as SALAISONS DE L´ABBAYE: GESTION ET PARCS | MARIS JOS BVBA | Aide Familiale et Senior Office d'Aide aux Familles asbl | LIBRAIRIE DES ALLOUX | Go internet

SALAISONS DE L´ABBAYE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALAISONS DE L´ABBAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834564208. Het bedrijf SALAISONS DE L´ABBAYE bevindt zich op het adres: RUE DU PORT 25; 7330; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in SALAISONS DE L´ABBAYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALAISONS DE L´ABBAYE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALAISONS DE L´ABBAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALAISONS DE L´ABBAYE, openstaande posities, locatie van SALAISONS DE L´ABBAYE op de kaart.

SALAISONS DE L´ABBAYE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALAISONS DE L´ABBAYE, company assigned to the tax number BE06834564208. The company SALAISONS DE L´ABBAYE is located at the address: RUE DU PORT 25; 7330; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in SALAISONS DE L´ABBAYE were not found.
The main activity of SALAISONS DE L´ABBAYE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SALAISONS DE L´ABBAYE is not available. You also can look at reviews of SALAISONS DE L´ABBAYE, open positions, location of SALAISONS DE L´ABBAYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALAISONS DE L´ABBAYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALAISONS DE L´ABBAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALAISONS DE L´ABBAYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALAISONS DE L´ABBAYE, employees, financial statistics.