POL SPITS

Contactgegevens POL SPITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POL SPITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

POL SPITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE MATTةOTI 7; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43771175 (+32-43771175) 43771175 (+32-43771175)

Fax (fax): +32 (87) 688-20-98 +32 (87) 688-20-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POL SPITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POL SPITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POL SPITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POL SPITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POL SPITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POL SPITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POL SPITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POL SPITS
Products information POL SPITS

BTW identificatienummer (tax): BE07246826171
Ondernemingsnummer: 9699798583
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in POL SPITS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POL SPITS
(Get full report from official database of BE for POL SPITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor POL SPITS
Addition kinds of activities for POL SPITS

4213. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
38610104. Film, gevoelige film, röntgenfoto, still camera, enz. | Film, sensitized motion picture, x-ray, still camera, etc.
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing
80110514. Orthopedische arts | Orthopedic physician

Werken bij POL SPITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POL SPITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POL SPITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POL SPITS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • INPAKKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van POL SPITS in sociale netwerken
Look for responds of POL SPITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor POL SPITS. Laat een reactie achter voor POL SPITS. POL SPITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POL SPITS. Leave a respond for POL SPITS. POL SPITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POL SPITS op de google maps. Adres en contacten POL SPITS
Location of POL SPITS on the google maps. Address and contacts of POL SPITS

Andere gerelateerde bedrijven als come POL SPITS POL SPITS: COURTYARD BY MARRIOTT BRUSSELS | Muxum Data Communications NV | RABIE?S ALIMENTATION | JOHAN HOUSEN | HUIS DOM

Other related companies as POL SPITS: COURTYARD BY MARRIOTT BRUSSELS | Muxum Data Communications NV | RABIE?S ALIMENTATION | JOHAN HOUSEN | HUIS DOM

POL SPITS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POL SPITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246826171. Het bedrijf POL SPITS bevindt zich op het adres: PLACE MATTةOTI 7; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in POL SPITS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POL SPITS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POL SPITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POL SPITS, openstaande posities, locatie van POL SPITS op de kaart.

POL SPITS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is POL SPITS, company assigned to the tax number BE07246826171. The company POL SPITS is located at the address: PLACE MATTةOTI 7; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in POL SPITS were not found.
The main activity of POL SPITS is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POL SPITS is not available. You also can look at reviews of POL SPITS, open positions, location of POL SPITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POL SPITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POL SPITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POL SPITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POL SPITS, employees, financial statistics.