VELLEMAN COMPONENTS NV

Contactgegevens VELLEMAN COMPONENTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VELLEMAN COMPONENTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VELLEMAN COMPONENTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Legen Heirweg 33 9890 Gavere Industrieterrein - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-84-36-11 32-93-84-36-11

Fax (fax): 32-93-84-67-02 32-93-84-67-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VELLEMAN COMPONENTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VELLEMAN COMPONENTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VELLEMAN COMPONENTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VELLEMAN COMPONENTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VELLEMAN COMPONENTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VELLEMAN COMPONENTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VELLEMAN COMPONENTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VELLEMAN COMPONENTS NV
Products information VELLEMAN COMPONENTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06124298095
Ondernemingsnummer: 9035400390
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VELLEMAN COMPONENTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VELLEMAN COMPONENTS NV
(Get full report from official database of BE for VELLEMAN COMPONENTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VELLEMAN COMPONENTS NV
Addition kinds of activities for VELLEMAN COMPONENTS NV

4226. Speciale opslag en opslag, nec | Special warehousing and storage, nec
09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
26210304. Vloeipapier | Cigarette paper
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
32219904. Geneeskunde flessen, glas | Medicine bottles, glass
35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
39650302. Bevestigingsmiddelen, handschoen | Fasteners, glove

Werken bij VELLEMAN COMPONENTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VELLEMAN COMPONENTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VELLEMAN COMPONENTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VELLEMAN COMPONENTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van VELLEMAN COMPONENTS NV in sociale netwerken
Look for responds of VELLEMAN COMPONENTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VELLEMAN COMPONENTS NV. Laat een reactie achter voor VELLEMAN COMPONENTS NV. VELLEMAN COMPONENTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VELLEMAN COMPONENTS NV. Leave a respond for VELLEMAN COMPONENTS NV. VELLEMAN COMPONENTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VELLEMAN COMPONENTS NV op de google maps. Adres en contacten VELLEMAN COMPONENTS NV
Location of VELLEMAN COMPONENTS NV on the google maps. Address and contacts of VELLEMAN COMPONENTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VELLEMAN COMPONENTS NV VELLEMAN COMPONENTS NV: IMPRIMERIE DESHORME | Cordaro Raffaele SA | LUC DEVENYNS | RICHARD VAN LAERE | Caf茅taria Hall Omnisport d'Awans

Other related companies as VELLEMAN COMPONENTS NV: IMPRIMERIE DESHORME | Cordaro Raffaele SA | LUC DEVENYNS | RICHARD VAN LAERE | Caf茅taria Hall Omnisport d'Awans

VELLEMAN COMPONENTS NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VELLEMAN COMPONENTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06124298095. Het bedrijf VELLEMAN COMPONENTS NV bevindt zich op het adres: Legen Heirweg 33 9890 Gavere Industrieterrein - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 213,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in VELLEMAN COMPONENTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VELLEMAN COMPONENTS NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VELLEMAN COMPONENTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VELLEMAN COMPONENTS NV, openstaande posities, locatie van VELLEMAN COMPONENTS NV op de kaart.

VELLEMAN COMPONENTS NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VELLEMAN COMPONENTS NV, company assigned to the tax number BE06124298095. The company VELLEMAN COMPONENTS NV is located at the address: Legen Heirweg 33 9890 Gavere Industrieterrein - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 213,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in VELLEMAN COMPONENTS NV were not found.
The main activity of VELLEMAN COMPONENTS NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VELLEMAN COMPONENTS NV is not available. You also can look at reviews of VELLEMAN COMPONENTS NV, open positions, location of VELLEMAN COMPONENTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VELLEMAN COMPONENTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VELLEMAN COMPONENTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VELLEMAN COMPONENTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VELLEMAN COMPONENTS NV, employees, financial statistics.