TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV

Contactgegevens TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Corneel Vermijlenln. 52 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-26-23-23 32-33-26-23-23

Fax (fax): 32-33-26-24-99 32-33-26-24-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV
Products information TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04159393310
Ondernemingsnummer: 5908142089
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV
Addition kinds of activities for TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV

554100. Benzine tankstations | Gasoline service stations
01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
28910203. Cement, behalve linoleum en tegel | Cement, except linoleum and tile
34669903. Kruik toppen en kronen, gestempeld metaal | Jar tops and crowns, stamped metal
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law

Werken bij TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

Zoek naar antwoorden van TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. Leave a respond for TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV. TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV
Location of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV: Dos Santos Ribeiro A | Q8 | ROBERT ROMBOUTS | METOVAN | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV: Dos Santos Ribeiro A | Q8 | ROBERT ROMBOUTS | METOVAN | ECOLE FOND. COMMUNALE

TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04159393310. Het bedrijf TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Corneel Vermijlenln. 52 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV op de kaart.

TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE04159393310. The company TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV is located at the address: Corneel Vermijlenln. 52 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV were not found.
The main activity of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, open positions, location of TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS NV, employees, financial statistics.