JOZEF DE MEERSMAN

Contactgegevens JOZEF DE MEERSMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF DE MEERSMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF DE MEERSMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN JELIESTRAAT 10; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53212463 (+32-53212463) 53212463 (+32-53212463)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF DE MEERSMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF DE MEERSMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF DE MEERSMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF DE MEERSMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF DE MEERSMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF DE MEERSMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF DE MEERSMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF DE MEERSMAN
Products information JOZEF DE MEERSMAN

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JOZEF DE MEERSMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF DE MEERSMAN
(Get full report from official database of BE for JOZEF DE MEERSMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF DE MEERSMAN
Addition kinds of activities for JOZEF DE MEERSMAN

283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
20239913. Yoghurtmix | Yogurt mix
36430301. Caps en stekkers, elektrisch: bijlage | Caps and plugs, electric: attachment
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats
50999911. Rubberen stempels | Rubber stamps
55719903. bromfietsen | Mopeds

Werken bij JOZEF DE MEERSMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF DE MEERSMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF DE MEERSMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF DE MEERSMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van JOZEF DE MEERSMAN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF DE MEERSMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF DE MEERSMAN. Laat een reactie achter voor JOZEF DE MEERSMAN. JOZEF DE MEERSMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF DE MEERSMAN. Leave a respond for JOZEF DE MEERSMAN. JOZEF DE MEERSMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF DE MEERSMAN op de google maps. Adres en contacten JOZEF DE MEERSMAN
Location of JOZEF DE MEERSMAN on the google maps. Address and contacts of JOZEF DE MEERSMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF DE MEERSMAN JOZEF DE MEERSMAN: MARIO VERPLANCKE | LEOPOLD SPIESSENS | ANDRE TERNEST | Tuytten E | Bogaert & Zn

Other related companies as JOZEF DE MEERSMAN: MARIO VERPLANCKE | LEOPOLD SPIESSENS | ANDRE TERNEST | Tuytten E | Bogaert & Zn

JOZEF DE MEERSMAN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF DE MEERSMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf JOZEF DE MEERSMAN bevindt zich op het adres: JAN JELIESTRAAT 10; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in JOZEF DE MEERSMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF DE MEERSMAN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF DE MEERSMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF DE MEERSMAN, openstaande posities, locatie van JOZEF DE MEERSMAN op de kaart.

JOZEF DE MEERSMAN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF DE MEERSMAN, company assigned to the tax number BE01404296875. The company JOZEF DE MEERSMAN is located at the address: JAN JELIESTRAAT 10; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in JOZEF DE MEERSMAN were not found.
The main activity of JOZEF DE MEERSMAN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF DE MEERSMAN is not available. You also can look at reviews of JOZEF DE MEERSMAN, open positions, location of JOZEF DE MEERSMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF DE MEERSMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF DE MEERSMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF DE MEERSMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF DE MEERSMAN, employees, financial statistics.