JOSEPH GILLARDIN

Contactgegevens JOSEPH GILLARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH GILLARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH GILLARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 73BB; 6724; HABAY, België

Telefoon (phone): 63411217 (+32-63411217) 63411217 (+32-63411217)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH GILLARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH GILLARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH GILLARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH GILLARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH GILLARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH GILLARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH GILLARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH GILLARDIN
Products information JOSEPH GILLARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JOSEPH GILLARDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH GILLARDIN
(Get full report from official database of BE for JOSEPH GILLARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH GILLARDIN
Addition kinds of activities for JOSEPH GILLARDIN

335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
33410204. Silver smelting en raffinage (secundair) | Silver smelting and refining (secondary)
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
35249904. Heggenscharen, elektrisch | Hedge trimmers, electric

Werken bij JOSEPH GILLARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH GILLARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH GILLARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH GILLARDIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Bijlesgever C# (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

Zoek naar antwoorden van JOSEPH GILLARDIN in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH GILLARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH GILLARDIN. Laat een reactie achter voor JOSEPH GILLARDIN. JOSEPH GILLARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH GILLARDIN. Leave a respond for JOSEPH GILLARDIN. JOSEPH GILLARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH GILLARDIN op de google maps. Adres en contacten JOSEPH GILLARDIN
Location of JOSEPH GILLARDIN on the google maps. Address and contacts of JOSEPH GILLARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH GILLARDIN JOSEPH GILLARDIN: DE VLEESKORF | Cleaning service vano | BUSSCHOTS | GARAGE BAUWELEERS | SMIT

Other related companies as JOSEPH GILLARDIN: DE VLEESKORF | Cleaning service vano | BUSSCHOTS | GARAGE BAUWELEERS | SMIT

JOSEPH GILLARDIN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH GILLARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf JOSEPH GILLARDIN bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 73BB; 6724; HABAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in JOSEPH GILLARDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPH GILLARDIN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH GILLARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH GILLARDIN, openstaande posities, locatie van JOSEPH GILLARDIN op de kaart.

JOSEPH GILLARDIN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH GILLARDIN, company assigned to the tax number BE07007324218. The company JOSEPH GILLARDIN is located at the address: GRAND'RUE 73BB; 6724; HABAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in JOSEPH GILLARDIN were not found.
The main activity of JOSEPH GILLARDIN is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH GILLARDIN is not available. You also can look at reviews of JOSEPH GILLARDIN, open positions, location of JOSEPH GILLARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH GILLARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH GILLARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH GILLARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH GILLARDIN, employees, financial statistics.