HAUT ESCAUT

Contactgegevens HAUT ESCAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUT ESCAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUT ESCAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GALLAIT 4; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223392 (+32-69223392) 69223392 (+32-69223392)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUT ESCAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUT ESCAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUT ESCAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUT ESCAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUT ESCAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUT ESCAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUT ESCAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUT ESCAUT
Products information HAUT ESCAUT

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in HAUT ESCAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUT ESCAUT
(Get full report from official database of BE for HAUT ESCAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUT ESCAUT
Addition kinds of activities for HAUT ESCAUT

20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
28340501. antacida | Antacids
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
34460103. Brand ontsnapt, metaal | Fire escapes, metal
80499910. Paramedicus | Paramedic

Werken bij HAUT ESCAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUT ESCAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUT ESCAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUT ESCAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van HAUT ESCAUT in sociale netwerken
Look for responds of HAUT ESCAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUT ESCAUT. Laat een reactie achter voor HAUT ESCAUT. HAUT ESCAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUT ESCAUT. Leave a respond for HAUT ESCAUT. HAUT ESCAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUT ESCAUT op de google maps. Adres en contacten HAUT ESCAUT
Location of HAUT ESCAUT on the google maps. Address and contacts of HAUT ESCAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUT ESCAUT HAUT ESCAUT: FREDERIC THIRIART | Dutoy J P | REN? ADRIAENSEN | PAUL HEEMERYCK | GESTION ANCIAUX

Other related companies as HAUT ESCAUT: FREDERIC THIRIART | Dutoy J P | REN? ADRIAENSEN | PAUL HEEMERYCK | GESTION ANCIAUX

HAUT ESCAUT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUT ESCAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf HAUT ESCAUT bevindt zich op het adres: RUE GALLAIT 4; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in HAUT ESCAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAUT ESCAUT is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUT ESCAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUT ESCAUT, openstaande posities, locatie van HAUT ESCAUT op de kaart.

HAUT ESCAUT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUT ESCAUT, company assigned to the tax number BE08521789550. The company HAUT ESCAUT is located at the address: RUE GALLAIT 4; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in HAUT ESCAUT were not found.
The main activity of HAUT ESCAUT is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUT ESCAUT is not available. You also can look at reviews of HAUT ESCAUT, open positions, location of HAUT ESCAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUT ESCAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUT ESCAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUT ESCAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUT ESCAUT, employees, financial statistics.