GEORGES GERON

Contactgegevens GEORGES GERON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES GERON: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES GERON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 451; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42341463 (+32-42341463) 42341463 (+32-42341463)

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES GERON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES GERON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES GERON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES GERON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES GERON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES GERON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES GERON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES GERON
Products information GEORGES GERON

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in GEORGES GERON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES GERON
(Get full report from official database of BE for GEORGES GERON)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES GERON
Addition kinds of activities for GEORGES GERON

7549. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
25990301. Ziekenhuisbedden | Hospital beds
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
51439902. Kaas | Cheese
51691202. Antivriesverbindingen | Anti-freeze compounds

Werken bij GEORGES GERON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES GERON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES GERON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES GERON. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van GEORGES GERON in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES GERON in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES GERON. Laat een reactie achter voor GEORGES GERON. GEORGES GERON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES GERON. Leave a respond for GEORGES GERON. GEORGES GERON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES GERON op de google maps. Adres en contacten GEORGES GERON
Location of GEORGES GERON on the google maps. Address and contacts of GEORGES GERON

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES GERON GEORGES GERON: EDT-ELECTRICITEITSWERKEN | HUIS COUDRON | HAYLANI | ESSO | Lozet Ph sprl

Other related companies as GEORGES GERON: EDT-ELECTRICITEITSWERKEN | HUIS COUDRON | HAYLANI | ESSO | Lozet Ph sprl

GEORGES GERON is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES GERON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf GEORGES GERON bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 451; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in GEORGES GERON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES GERON is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES GERON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES GERON, openstaande posities, locatie van GEORGES GERON op de kaart.

GEORGES GERON is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES GERON, company assigned to the tax number BE04714752197. The company GEORGES GERON is located at the address: GRAND'ROUTE 451; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in GEORGES GERON were not found.
The main activity of GEORGES GERON is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES GERON is not available. You also can look at reviews of GEORGES GERON, open positions, location of GEORGES GERON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES GERON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES GERON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES GERON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES GERON, employees, financial statistics.