FERNAND BROECKAERT

Contactgegevens FERNAND BROECKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND BROECKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND BROECKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORTSELESTRAAT 56; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93625077 (+32-93625077) 93625077 (+32-93625077)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND BROECKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND BROECKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND BROECKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND BROECKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND BROECKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND BROECKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND BROECKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND BROECKAERT
Products information FERNAND BROECKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FERNAND BROECKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND BROECKAERT
(Get full report from official database of BE for FERNAND BROECKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND BROECKAERT
Addition kinds of activities for FERNAND BROECKAERT

6163. Lening makelaars | Loan brokers
011903. Oliekorrels | Oil grains
204400. Rijstmalen | Rice milling
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
20649911. Lekkergoed snoep | Licorice candy
31990201. Schorten: lassers ', smeden', enz .: leer | Aprons: welders', blacksmiths', etc.: leather
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.

Werken bij FERNAND BROECKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND BROECKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND BROECKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND BROECKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van FERNAND BROECKAERT in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND BROECKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND BROECKAERT. Laat een reactie achter voor FERNAND BROECKAERT. FERNAND BROECKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND BROECKAERT. Leave a respond for FERNAND BROECKAERT. FERNAND BROECKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND BROECKAERT op de google maps. Adres en contacten FERNAND BROECKAERT
Location of FERNAND BROECKAERT on the google maps. Address and contacts of FERNAND BROECKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND BROECKAERT FERNAND BROECKAERT: Golette (De la)-Manège | S.V.I. | Thoelen | KELLER EDU SPRL | JACOB VERBELEN

Other related companies as FERNAND BROECKAERT: Golette (De la)-Manège | S.V.I. | Thoelen | KELLER EDU SPRL | JACOB VERBELEN

FERNAND BROECKAERT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND BROECKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf FERNAND BROECKAERT bevindt zich op het adres: MOORTSELESTRAAT 56; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in FERNAND BROECKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNAND BROECKAERT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND BROECKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND BROECKAERT, openstaande posities, locatie van FERNAND BROECKAERT op de kaart.

FERNAND BROECKAERT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND BROECKAERT, company assigned to the tax number BE07271545410. The company FERNAND BROECKAERT is located at the address: MOORTSELESTRAAT 56; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in FERNAND BROECKAERT were not found.
The main activity of FERNAND BROECKAERT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND BROECKAERT is not available. You also can look at reviews of FERNAND BROECKAERT, open positions, location of FERNAND BROECKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND BROECKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND BROECKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND BROECKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND BROECKAERT, employees, financial statistics.