FA. NUYTS GEBRS. H. & F.

Contactgegevens FA. NUYTS GEBRS. H. & F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. NUYTS GEBRS. H. & F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. NUYTS GEBRS. H. & F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 340; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33121512 (+32-33121512) 33121512 (+32-33121512)

Fax (fax): +32 (84) 576-25-19 +32 (84) 576-25-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. NUYTS GEBRS. H. & F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. NUYTS GEBRS. H. & F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. NUYTS GEBRS. H. & F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. NUYTS GEBRS. H. & F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. NUYTS GEBRS. H. & F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. NUYTS GEBRS. H. & F.
Products information FA. NUYTS GEBRS. H. & F.

BTW identificatienummer (tax): BE07331970214
Ondernemingsnummer: 1564971923
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FA. NUYTS GEBRS. H. & F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. NUYTS GEBRS. H. & F.
(Get full report from official database of BE for FA. NUYTS GEBRS. H. & F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. NUYTS GEBRS. H. & F.
Addition kinds of activities for FA. NUYTS GEBRS. H. & F.

20660200. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
22210000. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
59991601. Art dealers | Art dealers

Werken bij FA. NUYTS GEBRS. H. & F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. NUYTS GEBRS. H. & F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Teamleader Mc Donald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdagende job met veel variatie en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Merksem zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler die niet afschrikt om de handen uit de mouwen te steken. Je weet van aanpakken, hebt een hands on mentaliteit en na een inloopperiode stuur je jouw collega’s aan. Service, netheid en stiptheid draag je hoog in het vaandel. Tevens neem je ook andere taken op jou: Stockaanvulling, controle van de voorraad, klanten bediening , onderhoud, calibratie.

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van FA. NUYTS GEBRS. H. & F. in sociale netwerken
Look for responds of FA. NUYTS GEBRS. H. & F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. Laat een reactie achter voor FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. FA. NUYTS GEBRS. H. & F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. Leave a respond for FA. NUYTS GEBRS. H. & F.. FA. NUYTS GEBRS. H. & F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. NUYTS GEBRS. H. & F. op de google maps. Adres en contacten FA. NUYTS GEBRS. H. & F.
Location of FA. NUYTS GEBRS. H. & F. on the google maps. Address and contacts of FA. NUYTS GEBRS. H. & F.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. NUYTS GEBRS. H. & F. FA. NUYTS GEBRS. H. & F.: BACOB | FLSTORA ENSO BELGIUM NV | Maisons Hayoit SA | ALPHONSUS HOUBEN | LIBERALE MUTUALITEIT

Other related companies as FA. NUYTS GEBRS. H. & F.: BACOB | FLSTORA ENSO BELGIUM NV | Maisons Hayoit SA | ALPHONSUS HOUBEN | LIBERALE MUTUALITEIT

FA. NUYTS GEBRS. H. & F. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. NUYTS GEBRS. H. & F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07331970214. Het bedrijf FA. NUYTS GEBRS. H. & F. bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 340; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in FA. NUYTS GEBRS. H. & F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. NUYTS GEBRS. H. & F. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. NUYTS GEBRS. H. & F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. NUYTS GEBRS. H. & F., openstaande posities, locatie van FA. NUYTS GEBRS. H. & F. op de kaart.

FA. NUYTS GEBRS. H. & F. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. NUYTS GEBRS. H. & F., company assigned to the tax number BE07331970214. The company FA. NUYTS GEBRS. H. & F. is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 340; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in FA. NUYTS GEBRS. H. & F. were not found.
The main activity of FA. NUYTS GEBRS. H. & F. is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. NUYTS GEBRS. H. & F. is not available. You also can look at reviews of FA. NUYTS GEBRS. H. & F., open positions, location of FA. NUYTS GEBRS. H. & F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. NUYTS GEBRS. H. & F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. NUYTS GEBRS. H. & F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. NUYTS GEBRS. H. & F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. NUYTS GEBRS. H. & F., employees, financial statistics.