DIRK KEURSLAGER

Contactgegevens DIRK KEURSLAGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK KEURSLAGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK KEURSLAGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUMORTIERLAAN 81; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50604002 (+32-50604002) 50604002 (+32-50604002)

Fax (fax): +32 (15) 697-37-16 +32 (15) 697-37-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK KEURSLAGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK KEURSLAGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK KEURSLAGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK KEURSLAGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK KEURSLAGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK KEURSLAGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK KEURSLAGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK KEURSLAGER
Products information DIRK KEURSLAGER

BTW identificatienummer (tax): BE01804748535
Ondernemingsnummer: 6659332275
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits & Services: Foie Gras, Produits à base de viande, Viandes Fumées, Volaille, Poulets, Gibier, Tourtes, Viande de Mouton, Viande de Cheval, Porc, Jambon, Venaison, Rôtis de Viande, Saucisses, Lapin, Boeuf, Viandes Cuites, Agneau.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK KEURSLAGER
(Get full report from official database of BE for DIRK KEURSLAGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK KEURSLAGER
Addition kinds of activities for DIRK KEURSLAGER

603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
33419908. Iridium smelten en raffineren (secundair) | Iridium smelting and refining (secondary)
36340504. Drogers, elektrisch: hand en gezicht | Dryers, electric: hand and face
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.

Werken bij DIRK KEURSLAGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK KEURSLAGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK KEURSLAGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK KEURSLAGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

Zoek naar antwoorden van DIRK KEURSLAGER in sociale netwerken
Look for responds of DIRK KEURSLAGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK KEURSLAGER. Laat een reactie achter voor DIRK KEURSLAGER. DIRK KEURSLAGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK KEURSLAGER. Leave a respond for DIRK KEURSLAGER. DIRK KEURSLAGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK KEURSLAGER op de google maps. Adres en contacten DIRK KEURSLAGER
Location of DIRK KEURSLAGER on the google maps. Address and contacts of DIRK KEURSLAGER

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK KEURSLAGER DIRK KEURSLAGER: Demortier J | M.T PIRSON BOIS | LA PRIMAVERA | Volckaert Marleen | Alwin Loeckx

Other related companies as DIRK KEURSLAGER: Demortier J | M.T PIRSON BOIS | LA PRIMAVERA | Volckaert Marleen | Alwin Loeckx

DIRK KEURSLAGER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK KEURSLAGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01804748535. Het bedrijf DIRK KEURSLAGER bevindt zich op het adres: DUMORTIERLAAN 81; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Lijst met producten zijn Produits & Services: Foie Gras, Produits à base de viande, Viandes Fumées, Volaille, Poulets, Gibier, Tourtes, Viande de Mouton, Viande de Cheval, Porc, Jambon, Venaison, Rôtis de Viande, Saucisses, Lapin, Boeuf, Viandes Cuites, Agneau..
De hoofdactiviteit van DIRK KEURSLAGER is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK KEURSLAGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK KEURSLAGER, openstaande posities, locatie van DIRK KEURSLAGER op de kaart.

DIRK KEURSLAGER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK KEURSLAGER, company assigned to the tax number BE01804748535. The company DIRK KEURSLAGER is located at the address: DUMORTIERLAAN 81; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. List of products are Produits & Services: Foie Gras, Produits à base de viande, Viandes Fumées, Volaille, Poulets, Gibier, Tourtes, Viande de Mouton, Viande de Cheval, Porc, Jambon, Venaison, Rôtis de Viande, Saucisses, Lapin, Boeuf, Viandes Cuites, Agneau..
The main activity of DIRK KEURSLAGER is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK KEURSLAGER is not available. You also can look at reviews of DIRK KEURSLAGER, open positions, location of DIRK KEURSLAGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK KEURSLAGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK KEURSLAGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK KEURSLAGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK KEURSLAGER, employees, financial statistics.