MASSIVE EXPORT SA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MASSIVE EXPORT SA
Private companiesHealth Services • MASSIVE EXPORT SA

Contactgegevens MASSIVE EXPORT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MASSIVE EXPORT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MASSIVE EXPORT SA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Uilenbaan 200 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-53-00-79 32-33-53-00-79

Fax (fax): 32-33-53-28-11 32-33-53-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MASSIVE EXPORT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MASSIVE EXPORT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MASSIVE EXPORT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MASSIVE EXPORT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MASSIVE EXPORT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MASSIVE EXPORT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MASSIVE EXPORT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MASSIVE EXPORT SA
Products information MASSIVE EXPORT SA

BTW identificatienummer (tax): BE02078308105
Ondernemingsnummer: 3632598876
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 568,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MASSIVE EXPORT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MASSIVE EXPORT SA
(Get full report from official database of BE for MASSIVE EXPORT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MASSIVE EXPORT SA
Addition kinds of activities for MASSIVE EXPORT SA

229800. Cordage en touw | Cordage and twine
265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
20340102. Soep poeders | Soup powders
33150206. Klemmen, staal: draad of knippen | Tacks, steel: wire or cut
38429909. Grafieken, kunstmatig: voor operatie | Grafts, artifical: for surgery

Werken bij MASSIVE EXPORT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MASSIVE EXPORT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MASSIVE EXPORT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MASSIVE EXPORT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van MASSIVE EXPORT SA in sociale netwerken
Look for responds of MASSIVE EXPORT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MASSIVE EXPORT SA. Laat een reactie achter voor MASSIVE EXPORT SA. MASSIVE EXPORT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MASSIVE EXPORT SA. Leave a respond for MASSIVE EXPORT SA. MASSIVE EXPORT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MASSIVE EXPORT SA op de google maps. Adres en contacten MASSIVE EXPORT SA
Location of MASSIVE EXPORT SA on the google maps. Address and contacts of MASSIVE EXPORT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MASSIVE EXPORT SA MASSIVE EXPORT SA: SOLARIUM TROPICAL | MARIE RITA | Vanrysselberghe D | P. FRAN?OIS | HERV? BIOT

Other related companies as MASSIVE EXPORT SA: SOLARIUM TROPICAL | MARIE RITA | Vanrysselberghe D | P. FRAN?OIS | HERV? BIOT

MASSIVE EXPORT SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is MASSIVE EXPORT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02078308105. Het bedrijf MASSIVE EXPORT SA bevindt zich op het adres: Uilenbaan 200 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 568,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in MASSIVE EXPORT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MASSIVE EXPORT SA is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MASSIVE EXPORT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MASSIVE EXPORT SA, openstaande posities, locatie van MASSIVE EXPORT SA op de kaart.

MASSIVE EXPORT SA is a company, that was registered 1993 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is MASSIVE EXPORT SA, company assigned to the tax number BE02078308105. The company MASSIVE EXPORT SA is located at the address: Uilenbaan 200 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 568,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in MASSIVE EXPORT SA were not found.
The main activity of MASSIVE EXPORT SA is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MASSIVE EXPORT SA is not available. You also can look at reviews of MASSIVE EXPORT SA, open positions, location of MASSIVE EXPORT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MASSIVE EXPORT SA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MASSIVE EXPORT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MASSIVE EXPORT SA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MASSIVE EXPORT SA, employees, financial statistics.