CARFOOD

Contactgegevens CARFOOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARFOOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARFOOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUXELLES 24; 7850; EDINGEN/ENGHIEN, België

Telefoon (phone): 23957408 (+32-23957408) 23957408 (+32-23957408)

Fax (fax): +32 (86) 391-39-48 +32 (86) 391-39-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARFOOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARFOOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARFOOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARFOOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARFOOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARFOOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARFOOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARFOOD
Products information CARFOOD

BTW identificatienummer (tax): BE03785858154
Ondernemingsnummer: 5306091308
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CARFOOD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARFOOD
(Get full report from official database of BE for CARFOOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARFOOD
Addition kinds of activities for CARFOOD

075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
503100. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
35890201. Auto wasmachines | Car washing machinery
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type
58129903. Traiteurs | Caterers

Werken bij CARFOOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARFOOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARFOOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARFOOD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van CARFOOD in sociale netwerken
Look for responds of CARFOOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARFOOD. Laat een reactie achter voor CARFOOD. CARFOOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARFOOD. Leave a respond for CARFOOD. CARFOOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARFOOD op de google maps. Adres en contacten CARFOOD
Location of CARFOOD on the google maps. Address and contacts of CARFOOD

Andere gerelateerde bedrijven als come CARFOOD CARFOOD: MONBAILLIU PATRICK | Flupke | ARTS MARTIAUX TRADITIONELLES (LES) ASBL | TRANSPOSIA NV | Vandevoorde J Ets

Other related companies as CARFOOD: MONBAILLIU PATRICK | Flupke | ARTS MARTIAUX TRADITIONELLES (LES) ASBL | TRANSPOSIA NV | Vandevoorde J Ets

CARFOOD is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARFOOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03785858154. Het bedrijf CARFOOD bevindt zich op het adres: RUE DE BRUXELLES 24; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in CARFOOD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARFOOD is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARFOOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARFOOD, openstaande posities, locatie van CARFOOD op de kaart.

CARFOOD is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARFOOD, company assigned to the tax number BE03785858154. The company CARFOOD is located at the address: RUE DE BRUXELLES 24; 7850; EDINGEN/ENGHIEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in CARFOOD were not found.
The main activity of CARFOOD is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARFOOD is not available. You also can look at reviews of CARFOOD, open positions, location of CARFOOD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARFOOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARFOOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARFOOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARFOOD, employees, financial statistics.