BOUCHERIES FRANZ REIS

Particuliere bedrijvenBosbouw • BOUCHERIES FRANZ REIS
Private companiesForestry • BOUCHERIES FRANZ REIS

Contactgegevens BOUCHERIES FRANZ REIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIES FRANZ REIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIES FRANZ REIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 158; 6880; BERTRIX, België

Telefoon (phone): 61414220 (+32-61414220) 61414220 (+32-61414220)

Fax (fax): +32 (19) 255-80-87 +32 (19) 255-80-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIES FRANZ REIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIES FRANZ REIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIES FRANZ REIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIES FRANZ REIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIES FRANZ REIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIES FRANZ REIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIES FRANZ REIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIES FRANZ REIS
Products information BOUCHERIES FRANZ REIS

BTW identificatienummer (tax): BE03206878662
Ondernemingsnummer: 8422912597
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BOUCHERIES FRANZ REIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIES FRANZ REIS
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIES FRANZ REIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIES FRANZ REIS
Addition kinds of activities for BOUCHERIES FRANZ REIS

364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes
58129902. cafe | Cafe
72990104. Scalp behandeling service | Scalp treatment service
86999906. Vliegclub | Flying club

Werken bij BOUCHERIES FRANZ REIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIES FRANZ REIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIES FRANZ REIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIES FRANZ REIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIES FRANZ REIS in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIES FRANZ REIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIES FRANZ REIS. Laat een reactie achter voor BOUCHERIES FRANZ REIS. BOUCHERIES FRANZ REIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIES FRANZ REIS. Leave a respond for BOUCHERIES FRANZ REIS. BOUCHERIES FRANZ REIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIES FRANZ REIS op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIES FRANZ REIS
Location of BOUCHERIES FRANZ REIS on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIES FRANZ REIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIES FRANZ REIS BOUCHERIES FRANZ REIS: FRANKY | WANDELKLUB TEMSE | SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS | Boland | VAN DYCK

Other related companies as BOUCHERIES FRANZ REIS: FRANKY | WANDELKLUB TEMSE | SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS | Boland | VAN DYCK

BOUCHERIES FRANZ REIS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIES FRANZ REIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03206878662. Het bedrijf BOUCHERIES FRANZ REIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 158; 6880; BERTRIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIES FRANZ REIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIES FRANZ REIS is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIES FRANZ REIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIES FRANZ REIS, openstaande posities, locatie van BOUCHERIES FRANZ REIS op de kaart.

BOUCHERIES FRANZ REIS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIES FRANZ REIS, company assigned to the tax number BE03206878662. The company BOUCHERIES FRANZ REIS is located at the address: RUE DE LA GARE 158; 6880; BERTRIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIES FRANZ REIS were not found.
The main activity of BOUCHERIES FRANZ REIS is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIES FRANZ REIS is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIES FRANZ REIS, open positions, location of BOUCHERIES FRANZ REIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIES FRANZ REIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIES FRANZ REIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIES FRANZ REIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIES FRANZ REIS, employees, financial statistics.