BOUCHERIE PREUDHOMME

Contactgegevens BOUCHERIE PREUDHOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE PREUDHOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE PREUDHOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PL A FAVRESSE 79; 1310; LA HULPE, België

Telefoon (phone): 26536321 (+32-26536321) 26536321 (+32-26536321)

Fax (fax): +32 (10) 337-52-40 +32 (10) 337-52-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE PREUDHOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE PREUDHOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE PREUDHOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE PREUDHOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE PREUDHOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE PREUDHOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE PREUDHOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE PREUDHOMME
Products information BOUCHERIE PREUDHOMME

BTW identificatienummer (tax): BE04850158691
Ondernemingsnummer: 7120758056
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BOUCHERIE PREUDHOMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE PREUDHOMME
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE PREUDHOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE PREUDHOMME
Addition kinds of activities for BOUCHERIE PREUDHOMME

7218. Industriële wasmachines | Industrial launderers
344300. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
38410204. Corneale microscopen | Corneal microscopes
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
73899930. Marine reporting | Marine reporting

Werken bij BOUCHERIE PREUDHOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE PREUDHOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE PREUDHOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE PREUDHOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE PREUDHOMME in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE PREUDHOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE PREUDHOMME. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE PREUDHOMME. BOUCHERIE PREUDHOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE PREUDHOMME. Leave a respond for BOUCHERIE PREUDHOMME. BOUCHERIE PREUDHOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE PREUDHOMME op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE PREUDHOMME
Location of BOUCHERIE PREUDHOMME on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE PREUDHOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE PREUDHOMME BOUCHERIE PREUDHOMME: JONCKHEERE GUSTAAF | OPTIEK BOCKAERT - VAN DER LINDEN | DCM | F. MOERMANS | Kris Lamberts

Other related companies as BOUCHERIE PREUDHOMME: JONCKHEERE GUSTAAF | OPTIEK BOCKAERT - VAN DER LINDEN | DCM | F. MOERMANS | Kris Lamberts

BOUCHERIE PREUDHOMME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE PREUDHOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04850158691. Het bedrijf BOUCHERIE PREUDHOMME bevindt zich op het adres: PL A FAVRESSE 79; 1310; LA HULPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE PREUDHOMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE PREUDHOMME is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE PREUDHOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE PREUDHOMME, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE PREUDHOMME op de kaart.

BOUCHERIE PREUDHOMME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE PREUDHOMME, company assigned to the tax number BE04850158691. The company BOUCHERIE PREUDHOMME is located at the address: PL A FAVRESSE 79; 1310; LA HULPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE PREUDHOMME were not found.
The main activity of BOUCHERIE PREUDHOMME is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE PREUDHOMME is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE PREUDHOMME, open positions, location of BOUCHERIE PREUDHOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE PREUDHOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE PREUDHOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE PREUDHOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE PREUDHOMME, employees, financial statistics.