LIGHT TECHNOLOGY BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LIGHT TECHNOLOGY BVBA
Private companiesTobacco Products • LIGHT TECHNOLOGY BVBA

Contactgegevens LIGHT TECHNOLOGY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIGHT TECHNOLOGY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIGHT TECHNOLOGY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weefstr. 17 9810 Nazareth - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-85-68-31 32-93-85-68-31

Fax (fax): 32-93-85-52-65 32-93-85-52-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIGHT TECHNOLOGY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIGHT TECHNOLOGY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIGHT TECHNOLOGY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIGHT TECHNOLOGY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIGHT TECHNOLOGY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIGHT TECHNOLOGY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIGHT TECHNOLOGY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIGHT TECHNOLOGY BVBA
Products information LIGHT TECHNOLOGY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04741394042
Ondernemingsnummer: 4854278564
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LIGHT TECHNOLOGY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIGHT TECHNOLOGY BVBA
(Get full report from official database of BE for LIGHT TECHNOLOGY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIGHT TECHNOLOGY BVBA
Addition kinds of activities for LIGHT TECHNOLOGY BVBA

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
02790303. Ratelslangboerderij | Rattlesnake farm
25210202. Kasten, kantoor: hout | Cabinets, office: wood
32990100. Mica producten | Mica products
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled

Werken bij LIGHT TECHNOLOGY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIGHT TECHNOLOGY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIGHT TECHNOLOGY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIGHT TECHNOLOGY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Afwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

    Type: Flexijob

    u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van LIGHT TECHNOLOGY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LIGHT TECHNOLOGY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIGHT TECHNOLOGY BVBA. Laat een reactie achter voor LIGHT TECHNOLOGY BVBA. LIGHT TECHNOLOGY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIGHT TECHNOLOGY BVBA. Leave a respond for LIGHT TECHNOLOGY BVBA. LIGHT TECHNOLOGY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIGHT TECHNOLOGY BVBA op de google maps. Adres en contacten LIGHT TECHNOLOGY BVBA
Location of LIGHT TECHNOLOGY BVBA on the google maps. Address and contacts of LIGHT TECHNOLOGY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LIGHT TECHNOLOGY BVBA LIGHT TECHNOLOGY BVBA: Sobelcard NV | Van Den Brande-Technieken CVBA | Rigo R | CENTER WASH A.D.N. | Roelens C

Other related companies as LIGHT TECHNOLOGY BVBA: Sobelcard NV | Van Den Brande-Technieken CVBA | Rigo R | CENTER WASH A.D.N. | Roelens C

LIGHT TECHNOLOGY BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIGHT TECHNOLOGY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04741394042. Het bedrijf LIGHT TECHNOLOGY BVBA bevindt zich op het adres: Weefstr. 17 9810 Nazareth - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in LIGHT TECHNOLOGY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIGHT TECHNOLOGY BVBA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIGHT TECHNOLOGY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIGHT TECHNOLOGY BVBA, openstaande posities, locatie van LIGHT TECHNOLOGY BVBA op de kaart.

LIGHT TECHNOLOGY BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIGHT TECHNOLOGY BVBA, company assigned to the tax number BE04741394042. The company LIGHT TECHNOLOGY BVBA is located at the address: Weefstr. 17 9810 Nazareth - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in LIGHT TECHNOLOGY BVBA were not found.
The main activity of LIGHT TECHNOLOGY BVBA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIGHT TECHNOLOGY BVBA is not available. You also can look at reviews of LIGHT TECHNOLOGY BVBA, open positions, location of LIGHT TECHNOLOGY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIGHT TECHNOLOGY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIGHT TECHNOLOGY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIGHT TECHNOLOGY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIGHT TECHNOLOGY BVBA, employees, financial statistics.