BOUCHERIE GUY JEAN

Particuliere bedrijvencommunicatie • BOUCHERIE GUY JEAN
Private companiesCommunications • BOUCHERIE GUY JEAN

Contactgegevens BOUCHERIE GUY JEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE GUY JEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE GUY JEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'UNIVERSITة 35; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65351932 (+32-65351932) 65351932 (+32-65351932)

Fax (fax): +32 (57) 851-92-15 +32 (57) 851-92-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE GUY JEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE GUY JEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE GUY JEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE GUY JEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE GUY JEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE GUY JEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE GUY JEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE GUY JEAN
Products information BOUCHERIE GUY JEAN

BTW identificatienummer (tax): BE01709716796
Ondernemingsnummer: 3951751708
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BOUCHERIE GUY JEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE GUY JEAN
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE GUY JEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE GUY JEAN
Addition kinds of activities for BOUCHERIE GUY JEAN

8031. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
51120100. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
51479903. Vlees, gehard of gerookt | Meats, cured or smoked
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance

Werken bij BOUCHERIE GUY JEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE GUY JEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE GUY JEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE GUY JEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Polyvalent arbeider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handenarbeider bouw in Moen Jobinhoud: plaatsen van rioleringen grondwerken werken met laser

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE GUY JEAN in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE GUY JEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE GUY JEAN. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE GUY JEAN. BOUCHERIE GUY JEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE GUY JEAN. Leave a respond for BOUCHERIE GUY JEAN. BOUCHERIE GUY JEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE GUY JEAN op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE GUY JEAN
Location of BOUCHERIE GUY JEAN on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE GUY JEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE GUY JEAN BOUCHERIE GUY JEAN: Fancy Fun | SAELEN F. & ZN | ACTIVE FRENCH SCHOOL AND LANGUAGE CENTER | BOERMANS GLASINDUSTRIE | PIZZA HUT

Other related companies as BOUCHERIE GUY JEAN: Fancy Fun | SAELEN F. & ZN | ACTIVE FRENCH SCHOOL AND LANGUAGE CENTER | BOERMANS GLASINDUSTRIE | PIZZA HUT

BOUCHERIE GUY JEAN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE GUY JEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709716796. Het bedrijf BOUCHERIE GUY JEAN bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'UNIVERSITة 35; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE GUY JEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE GUY JEAN is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE GUY JEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE GUY JEAN, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE GUY JEAN op de kaart.

BOUCHERIE GUY JEAN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE GUY JEAN, company assigned to the tax number BE01709716796. The company BOUCHERIE GUY JEAN is located at the address: AVENUE DE L'UNIVERSITة 35; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE GUY JEAN were not found.
The main activity of BOUCHERIE GUY JEAN is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE GUY JEAN is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE GUY JEAN, open positions, location of BOUCHERIE GUY JEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE GUY JEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE GUY JEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE GUY JEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE GUY JEAN, employees, financial statistics.