BOUCHERIE DUFRAIS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BOUCHERIE DUFRAIS

Contactgegevens BOUCHERIE DUFRAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE DUFRAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE DUFRAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAUSSةE 32; 4342; AWANS, België

Telefoon (phone): 42575403 (+32-42575403) 42575403 (+32-42575403)

Fax (fax): +32 (4) 984-92-23 +32 (4) 984-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE DUFRAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE DUFRAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE DUFRAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE DUFRAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE DUFRAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE DUFRAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE DUFRAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE DUFRAIS
Products information BOUCHERIE DUFRAIS

BTW identificatienummer (tax): BE01455383300
Ondernemingsnummer: 4560943603
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BOUCHERIE DUFRAIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE DUFRAIS
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE DUFRAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE DUFRAIS
Addition kinds of activities for BOUCHERIE DUFRAIS

20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
20959903. Koffie, grond: gemengd met korrel of witlof | Coffee, ground: mixed with grain or chicory
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
38420115. Sweaters | Welders' hoods
50949904. Pearls | Pearls
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies

Werken bij BOUCHERIE DUFRAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE DUFRAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE DUFRAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE DUFRAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE DUFRAIS in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE DUFRAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE DUFRAIS. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE DUFRAIS. BOUCHERIE DUFRAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE DUFRAIS. Leave a respond for BOUCHERIE DUFRAIS. BOUCHERIE DUFRAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE DUFRAIS op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE DUFRAIS
Location of BOUCHERIE DUFRAIS on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE DUFRAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE DUFRAIS BOUCHERIE DUFRAIS: Decorex S.P.R.L. | BRUNO ROELS | KAMER VAN NOTARISSEN VAN OOST-VLAANDEREN | Presibel NV | LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Other related companies as BOUCHERIE DUFRAIS: Decorex S.P.R.L. | BRUNO ROELS | KAMER VAN NOTARISSEN VAN OOST-VLAANDEREN | Presibel NV | LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

BOUCHERIE DUFRAIS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE DUFRAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01455383300. Het bedrijf BOUCHERIE DUFRAIS bevindt zich op het adres: RUE CHAUSSةE 32; 4342; AWANS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE DUFRAIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE DUFRAIS is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE DUFRAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE DUFRAIS, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE DUFRAIS op de kaart.

BOUCHERIE DUFRAIS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE DUFRAIS, company assigned to the tax number BE01455383300. The company BOUCHERIE DUFRAIS is located at the address: RUE CHAUSSةE 32; 4342; AWANS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE DUFRAIS were not found.
The main activity of BOUCHERIE DUFRAIS is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE DUFRAIS is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE DUFRAIS, open positions, location of BOUCHERIE DUFRAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE DUFRAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE DUFRAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE DUFRAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE DUFRAIS, employees, financial statistics.