BOUCHERIE DUBOIS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BOUCHERIE DUBOIS
Private companiesTobacco Products • BOUCHERIE DUBOIS

Contactgegevens BOUCHERIE DUBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE DUBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE DUBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EUGبNE MASCAUX 81; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71439233 (+32-71439233) 71439233 (+32-71439233)

Fax (fax): +32 (86) 120-59-50 +32 (86) 120-59-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE DUBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE DUBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE DUBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE DUBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE DUBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE DUBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE DUBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE DUBOIS
Products information BOUCHERIE DUBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE01670166015
Ondernemingsnummer: 5582122802
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BOUCHERIE DUBOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE DUBOIS
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE DUBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE DUBOIS
Addition kinds of activities for BOUCHERIE DUBOIS

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
308905. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
20829900. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
24999907. Gordijnrekken, hout | Curtain stretchers, wood
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
50840500. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery

Werken bij BOUCHERIE DUBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE DUBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE DUBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE DUBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE DUBOIS in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE DUBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE DUBOIS. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE DUBOIS. BOUCHERIE DUBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE DUBOIS. Leave a respond for BOUCHERIE DUBOIS. BOUCHERIE DUBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE DUBOIS op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE DUBOIS
Location of BOUCHERIE DUBOIS on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE DUBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE DUBOIS BOUCHERIE DUBOIS: Kantoor Delaere NV | SALON ? GOGO | Leys W | Bert F | DE POST

Other related companies as BOUCHERIE DUBOIS: Kantoor Delaere NV | SALON ? GOGO | Leys W | Bert F | DE POST

BOUCHERIE DUBOIS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE DUBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01670166015. Het bedrijf BOUCHERIE DUBOIS bevindt zich op het adres: AVENUE EUGبNE MASCAUX 81; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE DUBOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE DUBOIS is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE DUBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE DUBOIS, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE DUBOIS op de kaart.

BOUCHERIE DUBOIS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE DUBOIS, company assigned to the tax number BE01670166015. The company BOUCHERIE DUBOIS is located at the address: AVENUE EUGبNE MASCAUX 81; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE DUBOIS were not found.
The main activity of BOUCHERIE DUBOIS is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE DUBOIS is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE DUBOIS, open positions, location of BOUCHERIE DUBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE DUBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE DUBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE DUBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE DUBOIS, employees, financial statistics.