BOUCHERIE DE LA POSTE

Contactgegevens BOUCHERIE DE LA POSTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE DE LA POSTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE DE LA POSTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PRESBYTبRE 27; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24142368 (+32-24142368) 24142368 (+32-24142368)

Fax (fax): +32 (86) 736-49-47 +32 (86) 736-49-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE DE LA POSTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE DE LA POSTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE DE LA POSTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE DE LA POSTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE DE LA POSTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE DE LA POSTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE DE LA POSTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE DE LA POSTE
Products information BOUCHERIE DE LA POSTE

BTW identificatienummer (tax): BE04591979980
Ondernemingsnummer: 1013458251
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BOUCHERIE DE LA POSTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE DE LA POSTE
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE DE LA POSTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE DE LA POSTE
Addition kinds of activities for BOUCHERIE DE LA POSTE

596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
28190205. Hydrocyaanzuur | Hydrocyanic acid
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij BOUCHERIE DE LA POSTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE DE LA POSTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE DE LA POSTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE DE LA POSTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Voorman monteur met verantwoordelijkheidszin (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je vaste collega, de hulpmonteur, ga je op verplaatsing om de metalen constructies (zoals trappen, balustrades,...) te gaan plaatsen. Jij neemt de verantwoordelijkheid om de werken goed uit te voeren. Je kan hierbij oplossingsgericht denken en handelen en neemt initiatief. Op de werf zelf, sta je ook in contact met de klant.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE DE LA POSTE in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE DE LA POSTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE DE LA POSTE. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE DE LA POSTE. BOUCHERIE DE LA POSTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE DE LA POSTE. Leave a respond for BOUCHERIE DE LA POSTE. BOUCHERIE DE LA POSTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE DE LA POSTE op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE DE LA POSTE
Location of BOUCHERIE DE LA POSTE on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE DE LA POSTE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE DE LA POSTE BOUCHERIE DE LA POSTE: LUC DEMARRE | Vanthielen M | Windsor | Evrard N | GEORGES HIZETTE

Other related companies as BOUCHERIE DE LA POSTE: LUC DEMARRE | Vanthielen M | Windsor | Evrard N | GEORGES HIZETTE

BOUCHERIE DE LA POSTE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE DE LA POSTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04591979980. Het bedrijf BOUCHERIE DE LA POSTE bevindt zich op het adres: RUE DU PRESBYTبRE 27; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE DE LA POSTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE DE LA POSTE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE DE LA POSTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE DE LA POSTE, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE DE LA POSTE op de kaart.

BOUCHERIE DE LA POSTE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE DE LA POSTE, company assigned to the tax number BE04591979980. The company BOUCHERIE DE LA POSTE is located at the address: RUE DU PRESBYTبRE 27; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE DE LA POSTE were not found.
The main activity of BOUCHERIE DE LA POSTE is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE DE LA POSTE is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE DE LA POSTE, open positions, location of BOUCHERIE DE LA POSTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE DE LA POSTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE DE LA POSTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE DE LA POSTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE DE LA POSTE, employees, financial statistics.