BOUCHERIE DE LA PLACE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BOUCHERIE DE LA PLACE
Private companiesTransportation Equipment • BOUCHERIE DE LA PLACE

Contactgegevens BOUCHERIE DE LA PLACE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE DE LA PLACE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE DE LA PLACE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-PLACE 7; 5530; YVOIR, België

Telefoon (phone): 82613386 (+32-82613386) 82613386 (+32-82613386)

Fax (fax): +32 (16) 487-14-37 +32 (16) 487-14-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE DE LA PLACE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE DE LA PLACE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE DE LA PLACE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE DE LA PLACE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE DE LA PLACE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE DE LA PLACE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE DE LA PLACE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE DE LA PLACE
Products information BOUCHERIE DE LA PLACE

BTW identificatienummer (tax): BE05484619140
Ondernemingsnummer: 8341888427
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BOUCHERIE DE LA PLACE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE DE LA PLACE
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE DE LA PLACE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE DE LA PLACE
Addition kinds of activities for BOUCHERIE DE LA PLACE

362400. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
20260208. Yoghurt | Yogurt
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)

Werken bij BOUCHERIE DE LA PLACE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE DE LA PLACE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE DE LA PLACE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE DE LA PLACE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Dossierbeheerder voor kantoor in volle bloei Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Tot deze groep behoren een aantal kantoren, waarvan 1 dat ongeveer 3 jaar geleden werd geopend in Ieper. Vandaag de dag zijn er al 15 medewerkers actief, wat wijst op een goede, gezonde groei. De medewerkers zijn een mix van ervaren en minder ervaren mensen. Volgens dit kantoor zorgt een goede balans in ervaring voor een aanhoudende continuïteit. Indien het verwerven van extra kennis en ervaring behoren tot je prioriteiten, dan zit je bij dit kantoor goed. Door de evenwichtige aanwezigheid van verscheidene bekwaamheden staat er steeds iemand voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt. Op jouw beurt kan ook jij mensen bijstaan wanneer nodig. DOSSIERBEHEERDER/ACCOUNTANT OPDRACHT Je beheert dossiers van A-Y: een takenpakket dat gaat van inboekwerk tot en met afsluitingen. Je staat in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen en problemen. Je vormt dus het centraal aanspreekpunt. Op termijn is het uiteindelijk wel de bedoeling dat je besprekingen doet met klanten en dat je doorgroeit tot een volwaardige A-Z dossierbeheerder.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE DE LA PLACE in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE DE LA PLACE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE DE LA PLACE. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE DE LA PLACE. BOUCHERIE DE LA PLACE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE DE LA PLACE. Leave a respond for BOUCHERIE DE LA PLACE. BOUCHERIE DE LA PLACE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE DE LA PLACE op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE DE LA PLACE
Location of BOUCHERIE DE LA PLACE on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE DE LA PLACE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE DE LA PLACE BOUCHERIE DE LA PLACE: Nancy Coiffure | De Groot A | Het Bourgondisch Huis | JOSIANE FAWAY | Dubois SPRL

Other related companies as BOUCHERIE DE LA PLACE: Nancy Coiffure | De Groot A | Het Bourgondisch Huis | JOSIANE FAWAY | Dubois SPRL

BOUCHERIE DE LA PLACE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE DE LA PLACE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484619140. Het bedrijf BOUCHERIE DE LA PLACE bevindt zich op het adres: GRAND-PLACE 7; 5530; YVOIR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE DE LA PLACE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE DE LA PLACE is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE DE LA PLACE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE DE LA PLACE, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE DE LA PLACE op de kaart.

BOUCHERIE DE LA PLACE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE DE LA PLACE, company assigned to the tax number BE05484619140. The company BOUCHERIE DE LA PLACE is located at the address: GRAND-PLACE 7; 5530; YVOIR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE DE LA PLACE were not found.
The main activity of BOUCHERIE DE LA PLACE is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE DE LA PLACE is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE DE LA PLACE, open positions, location of BOUCHERIE DE LA PLACE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE DE LA PLACE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE DE LA PLACE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE DE LA PLACE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE DE LA PLACE, employees, financial statistics.