BOUCHERIE D'ESTALLE

Contactgegevens BOUCHERIE D'ESTALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE D'ESTALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE D'ESTALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 33; 6740; ETALLE, België

Telefoon (phone): 63456177 (+32-63456177) 63456177 (+32-63456177)

Fax (fax): +32 (10) 337-52-40 +32 (10) 337-52-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE D'ESTALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE D'ESTALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE D'ESTALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE D'ESTALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE D'ESTALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE D'ESTALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE D'ESTALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE D'ESTALLE
Products information BOUCHERIE D'ESTALLE

BTW identificatienummer (tax): BE04850158691
Ondernemingsnummer: 7120758056
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BOUCHERIE D'ESTALLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE D'ESTALLE
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE D'ESTALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE D'ESTALLE
Addition kinds of activities for BOUCHERIE D'ESTALLE

20150106. Kip, geslacht en gekleed | Chicken, slaughtered and dressed
22410305. Rits tape | Zipper tape
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
29110306. Nog olie | Still oil
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
37219901. Autogiros | Autogiros
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij BOUCHERIE D'ESTALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE D'ESTALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE D'ESTALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE D'ESTALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE D'ESTALLE in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE D'ESTALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE D'ESTALLE. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE D'ESTALLE. BOUCHERIE D'ESTALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE D'ESTALLE. Leave a respond for BOUCHERIE D'ESTALLE. BOUCHERIE D'ESTALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE D'ESTALLE op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE D'ESTALLE
Location of BOUCHERIE D'ESTALLE on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE D'ESTALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE D'ESTALLE BOUCHERIE D'ESTALLE: SEA-GULL | DAVID DHONT | J.A. 'T VAANTJE | LIBRAIRIE COX | P Wampach & Fils

Other related companies as BOUCHERIE D'ESTALLE: SEA-GULL | DAVID DHONT | J.A. 'T VAANTJE | LIBRAIRIE COX | P Wampach & Fils

BOUCHERIE D'ESTALLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE D'ESTALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04850158691. Het bedrijf BOUCHERIE D'ESTALLE bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 33; 6740; ETALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE D'ESTALLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE D'ESTALLE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE D'ESTALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE D'ESTALLE, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE D'ESTALLE op de kaart.

BOUCHERIE D'ESTALLE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE D'ESTALLE, company assigned to the tax number BE04850158691. The company BOUCHERIE D'ESTALLE is located at the address: RUE DU MOULIN 33; 6740; ETALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE D'ESTALLE were not found.
The main activity of BOUCHERIE D'ESTALLE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE D'ESTALLE is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE D'ESTALLE, open positions, location of BOUCHERIE D'ESTALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE D'ESTALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE D'ESTALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE D'ESTALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE D'ESTALLE, employees, financial statistics.