BOUCHERIE CHRISTIAN

Contactgegevens BOUCHERIE CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 58; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69214295 (+32-69214295) 69214295 (+32-69214295)

Fax (fax): +32 (71) 221-47-82 +32 (71) 221-47-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE CHRISTIAN
Products information BOUCHERIE CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE07908752441
Ondernemingsnummer: 1038726806
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BOUCHERIE CHRISTIAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE CHRISTIAN
Addition kinds of activities for BOUCHERIE CHRISTIAN

138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
17710000. Concreet werk | Concrete work
35410208. Honing- en lapping machines | Honing and lapping machines
35439901. Gieterijkernen | Foundry cores
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
36439906. Trolley line materiaal, overhead | Trolley line material, overhead
89990800. Communicatiediensten | Communication services

Werken bij BOUCHERIE CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE CHRISTIAN. BOUCHERIE CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE CHRISTIAN. Leave a respond for BOUCHERIE CHRISTIAN. BOUCHERIE CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE CHRISTIAN
Location of BOUCHERIE CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE CHRISTIAN BOUCHERIE CHRISTIAN: Bhoreca BVBA | MENUISERIE JACQUES WILLEM | JEAN KALITVENTZEFF | BURO CLAERHOUT | CATHERINE LONGEVAL

Other related companies as BOUCHERIE CHRISTIAN: Bhoreca BVBA | MENUISERIE JACQUES WILLEM | JEAN KALITVENTZEFF | BURO CLAERHOUT | CATHERINE LONGEVAL

BOUCHERIE CHRISTIAN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07908752441. Het bedrijf BOUCHERIE CHRISTIAN bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 58; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BOUCHERIE CHRISTIAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE CHRISTIAN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE CHRISTIAN op de kaart.

BOUCHERIE CHRISTIAN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE07908752441. The company BOUCHERIE CHRISTIAN is located at the address: RUE ROYALE 58; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in BOUCHERIE CHRISTIAN were not found.
The main activity of BOUCHERIE CHRISTIAN is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE CHRISTIAN, open positions, location of BOUCHERIE CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE CHRISTIAN, employees, financial statistics.