BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT
Private companiesAgricultural Services • BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT

Contactgegevens BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANDENPEEREBOOMSTRAAT 12; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32361185 32361185

Fax (fax): +32 (61) 436-36-52 +32 (61) 436-36-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT
Products information BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT

BTW identificatienummer (tax): BE03323059082
Ondernemingsnummer: 7571197509
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT

356803. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
31110502. Voering leer | Lining leather
33120902. Wielen, locomotief en auto: ijzer en staal | Wheels, locomotive and car: iron and steel
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
50460306. Restaurantuitrusting en benodigdheden, nec | Restaurant equipment and supplies, nec
51370201. korsetten | Corsets
58120111. Libanese restaurant | Lebanese restaurant
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. Leave a respond for BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT. BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT
Location of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT: ANICK POUSSART | EDENDUM | MB BEL SUCURSALEN | JOELLE DIEU | SKICLUB MANDERFELD

Other related companies as BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT: ANICK POUSSART | EDENDUM | MB BEL SUCURSALEN | JOELLE DIEU | SKICLUB MANDERFELD

BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323059082. Het bedrijf BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT bevindt zich op het adres: VANDENPEEREBOOMSTRAAT 12; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT op de kaart.

BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, company assigned to the tax number BE03323059082. The company BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT is located at the address: VANDENPEEREBOOMSTRAAT 12; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boucheries. Products created in BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, open positions, location of BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ VAN CAMPFORT, employees, financial statistics.