BEENHOUWERIJ SABBE

Contactgegevens BEENHOUWERIJ SABBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ SABBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ SABBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 19; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 56605110 (+32-56605110) 56605110 (+32-56605110)

Fax (fax): +32 (69) 543-61-48 +32 (69) 543-61-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ SABBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ SABBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ SABBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ SABBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ SABBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ SABBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ SABBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ SABBE
Products information BEENHOUWERIJ SABBE

BTW identificatienummer (tax): BE06135284423
Ondernemingsnummer: 5082519531
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BEENHOUWERIJ SABBE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ SABBE
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ SABBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ SABBE
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ SABBE

15210101. Algemene renovatie, eengezinswoningen | General remodeling, single-family houses
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
27899902. Papier snijden | Paper cutting
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
37990000. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
50479900. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation

Werken bij BEENHOUWERIJ SABBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ SABBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ SABBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ SABBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ SABBE in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ SABBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ SABBE. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ SABBE. BEENHOUWERIJ SABBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ SABBE. Leave a respond for BEENHOUWERIJ SABBE. BEENHOUWERIJ SABBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ SABBE op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ SABBE
Location of BEENHOUWERIJ SABBE on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ SABBE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ SABBE BEENHOUWERIJ SABBE: Calleeuw I | ALAIN LEGRAND | WYCKMANS GEBROEDERS | DEVALLEE C. | Muziekhal

Other related companies as BEENHOUWERIJ SABBE: Calleeuw I | ALAIN LEGRAND | WYCKMANS GEBROEDERS | DEVALLEE C. | Muziekhal

BEENHOUWERIJ SABBE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ SABBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06135284423. Het bedrijf BEENHOUWERIJ SABBE bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 19; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ SABBE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ SABBE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ SABBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ SABBE, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ SABBE op de kaart.

BEENHOUWERIJ SABBE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ SABBE, company assigned to the tax number BE06135284423. The company BEENHOUWERIJ SABBE is located at the address: KAPELLESTRAAT 19; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in BEENHOUWERIJ SABBE were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ SABBE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ SABBE is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ SABBE, open positions, location of BEENHOUWERIJ SABBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ SABBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ SABBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ SABBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ SABBE, employees, financial statistics.