BEENHOUWERIJ ABATTOIRS

Contactgegevens BEENHOUWERIJ ABATTOIRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ ABATTOIRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ ABATTOIRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HEYVAERT 213; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25233823 (+32-25233823) 25233823 (+32-25233823)

Fax (fax): +32 (67) 974-37-60 +32 (67) 974-37-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ ABATTOIRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ ABATTOIRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ ABATTOIRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ ABATTOIRS
Products information BEENHOUWERIJ ABATTOIRS

BTW identificatienummer (tax): BE06468719482
Ondernemingsnummer: 1212585449
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BEENHOUWERIJ ABATTOIRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ ABATTOIRS
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ ABATTOIRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ ABATTOIRS
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ ABATTOIRS

17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
32610204. Spoeltanks, glanzend china | Flush tanks, vitreous china
34949902. Sprinklersystemen, veld | Sprinkler systems, field
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
50470106. Patient Monitoring Apparatuur | Patient monitoring equipment
51690202. aërosolen | Aerosols
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij BEENHOUWERIJ ABATTOIRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ ABATTOIRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Lasser/monteur (M/V) (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lassers/monteurs- West-Vlaanderen o Takenpakket Opstellen, plaatsen en definitieve montage van allerhande constructies

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ ABATTOIRS in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. BEENHOUWERIJ ABATTOIRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. Leave a respond for BEENHOUWERIJ ABATTOIRS. BEENHOUWERIJ ABATTOIRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ ABATTOIRS op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ ABATTOIRS
Location of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ ABATTOIRS BEENHOUWERIJ ABATTOIRS: FLINTERVET BELGIUM NV | JEAN-PAUL KARNIER | Azlan NV | BLOKKER | VID?OSTARS

Other related companies as BEENHOUWERIJ ABATTOIRS: FLINTERVET BELGIUM NV | JEAN-PAUL KARNIER | Azlan NV | BLOKKER | VID?OSTARS

BEENHOUWERIJ ABATTOIRS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468719482. Het bedrijf BEENHOUWERIJ ABATTOIRS bevindt zich op het adres: RUE HEYVAERT 213; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ ABATTOIRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ ABATTOIRS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ ABATTOIRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ ABATTOIRS op de kaart.

BEENHOUWERIJ ABATTOIRS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, company assigned to the tax number BE06468719482. The company BEENHOUWERIJ ABATTOIRS is located at the address: RUE HEYVAERT 213; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in BEENHOUWERIJ ABATTOIRS were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, open positions, location of BEENHOUWERIJ ABATTOIRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ ABATTOIRS, employees, financial statistics.