ALFONS DE KEERSMAECKER

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ALFONS DE KEERSMAECKER
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ALFONS DE KEERSMAECKER

Contactgegevens ALFONS DE KEERSMAECKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS DE KEERSMAECKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS DE KEERSMAECKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEYNSTRAAT 89; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38274908 (+32-38274908) 38274908 (+32-38274908)

Fax (fax): +32 (64) 387-60-22 +32 (64) 387-60-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS DE KEERSMAECKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS DE KEERSMAECKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS DE KEERSMAECKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS DE KEERSMAECKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS DE KEERSMAECKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS DE KEERSMAECKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS DE KEERSMAECKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS DE KEERSMAECKER
Products information ALFONS DE KEERSMAECKER

BTW identificatienummer (tax): BE05296752929
Ondernemingsnummer: 9336151123
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ALFONS DE KEERSMAECKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS DE KEERSMAECKER
(Get full report from official database of BE for ALFONS DE KEERSMAECKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS DE KEERSMAECKER
Addition kinds of activities for ALFONS DE KEERSMAECKER

639900. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
20230200. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
26310202. Schoenplank | Shoe board
27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
50999908. Monumenten en grafmarkeringen | Monuments and grave markers
75139902. Verhuur van vrachtwagens, zonder chauffeurs | Truck rental, without drivers

Werken bij ALFONS DE KEERSMAECKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS DE KEERSMAECKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS DE KEERSMAECKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS DE KEERSMAECKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van ALFONS DE KEERSMAECKER in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS DE KEERSMAECKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS DE KEERSMAECKER. Laat een reactie achter voor ALFONS DE KEERSMAECKER. ALFONS DE KEERSMAECKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS DE KEERSMAECKER. Leave a respond for ALFONS DE KEERSMAECKER. ALFONS DE KEERSMAECKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS DE KEERSMAECKER op de google maps. Adres en contacten ALFONS DE KEERSMAECKER
Location of ALFONS DE KEERSMAECKER on the google maps. Address and contacts of ALFONS DE KEERSMAECKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS DE KEERSMAECKER ALFONS DE KEERSMAECKER: Griffe de Pascale | GERVOIS | CATH?RINE RENQUET | Christelijk Ziekenfonds Leuven | FRITUUR WIILLY

Other related companies as ALFONS DE KEERSMAECKER: Griffe de Pascale | GERVOIS | CATH?RINE RENQUET | Christelijk Ziekenfonds Leuven | FRITUUR WIILLY

ALFONS DE KEERSMAECKER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS DE KEERSMAECKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05296752929. Het bedrijf ALFONS DE KEERSMAECKER bevindt zich op het adres: STEYNSTRAAT 89; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in ALFONS DE KEERSMAECKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFONS DE KEERSMAECKER is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS DE KEERSMAECKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS DE KEERSMAECKER, openstaande posities, locatie van ALFONS DE KEERSMAECKER op de kaart.

ALFONS DE KEERSMAECKER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS DE KEERSMAECKER, company assigned to the tax number BE05296752929. The company ALFONS DE KEERSMAECKER is located at the address: STEYNSTRAAT 89; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Products created in ALFONS DE KEERSMAECKER were not found.
The main activity of ALFONS DE KEERSMAECKER is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS DE KEERSMAECKER is not available. You also can look at reviews of ALFONS DE KEERSMAECKER, open positions, location of ALFONS DE KEERSMAECKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS DE KEERSMAECKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS DE KEERSMAECKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS DE KEERSMAECKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS DE KEERSMAECKER, employees, financial statistics.