A L´ARTISANALE

Contactgegevens A L´ARTISANALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A L´ARTISANALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A L´ARTISANALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIBERCHIES 3; 6238; PONT-ہ-CELLES, België

Telefoon (phone): 71844412 (+32-71844412) 71844412 (+32-71844412)

Fax (fax): +32 (2) 246-60-14 +32 (2) 246-60-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A L´ARTISANALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A L´ARTISANALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A L´ARTISANALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A L´ARTISANALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A L´ARTISANALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A L´ARTISANALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A L´ARTISANALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A L´ARTISANALE
Products information A L´ARTISANALE

BTW identificatienummer (tax): BE05018524169
Ondernemingsnummer: 9992858886
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in A L´ARTISANALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A L´ARTISANALE
(Get full report from official database of BE for A L´ARTISANALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A L´ARTISANALE
Addition kinds of activities for A L´ARTISANALE

376999. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
555104. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
38430109. Tandheelkundige handinstrumenten, nec | Dental hand instruments, nec
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
86610106. Katholieke kerk | Catholic church

Werken bij A L´ARTISANALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A L´ARTISANALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A L´ARTISANALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A L´ARTISANALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van A L´ARTISANALE in sociale netwerken
Look for responds of A L´ARTISANALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A L´ARTISANALE. Laat een reactie achter voor A L´ARTISANALE. A L´ARTISANALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A L´ARTISANALE. Leave a respond for A L´ARTISANALE. A L´ARTISANALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A L´ARTISANALE op de google maps. Adres en contacten A L´ARTISANALE
Location of A L´ARTISANALE on the google maps. Address and contacts of A L´ARTISANALE

Andere gerelateerde bedrijven als come A L´ARTISANALE A L´ARTISANALE: GOEDERTIER WERKHUIZEN BVBA | Kino | NOTRE LOGIS | Robert (Chez) | AVATOURS

Other related companies as A L´ARTISANALE: GOEDERTIER WERKHUIZEN BVBA | Kino | NOTRE LOGIS | Robert (Chez) | AVATOURS

A L´ARTISANALE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A L´ARTISANALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018524169. Het bedrijf A L´ARTISANALE bevindt zich op het adres: RUE DE LIBERCHIES 3; 6238; PONT-ہ-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in A L´ARTISANALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A L´ARTISANALE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A L´ARTISANALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A L´ARTISANALE, openstaande posities, locatie van A L´ARTISANALE op de kaart.

A L´ARTISANALE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A L´ARTISANALE, company assigned to the tax number BE05018524169. The company A L´ARTISANALE is located at the address: RUE DE LIBERCHIES 3; 6238; PONT-ہ-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boucheries. Products created in A L´ARTISANALE were not found.
The main activity of A L´ARTISANALE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A L´ARTISANALE is not available. You also can look at reviews of A L´ARTISANALE, open positions, location of A L´ARTISANALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A L´ARTISANALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A L´ARTISANALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A L´ARTISANALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A L´ARTISANALE, employees, financial statistics.