FLOS BENELUX NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLOS BENELUX NV
Private companiesCommunications • FLOS BENELUX NV

Contactgegevens FLOS BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOS BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOS BENELUX NV

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Romeinsesteenweg 1000 1780 Wemmel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-66-24-78 32-24-66-24-78

Fax (fax): 32-24-66-24-89 32-24-66-24-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOS BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOS BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOS BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOS BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOS BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOS BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOS BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOS BENELUX NV
Products information FLOS BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE03801239013
Ondernemingsnummer: 5172058105
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLOS BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOS BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLOS BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOS BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLOS BENELUX NV

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits

Werken bij FLOS BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOS BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOS BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOS BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van FLOS BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOS BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOS BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLOS BENELUX NV. FLOS BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOS BENELUX NV. Leave a respond for FLOS BENELUX NV. FLOS BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOS BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLOS BENELUX NV
Location of FLOS BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLOS BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOS BENELUX NV FLOS BENELUX NV: THEODORE GODAU | De Castry | Laboratoire d'Analyses Morphologiques L A M SPRL | E.F.L. CARDINAL MERCIER | BOCCA Anc MAISON

Other related companies as FLOS BENELUX NV: THEODORE GODAU | De Castry | Laboratoire d'Analyses Morphologiques L A M SPRL | E.F.L. CARDINAL MERCIER | BOCCA Anc MAISON

FLOS BENELUX NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOS BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03801239013. Het bedrijf FLOS BENELUX NV bevindt zich op het adres: Romeinsesteenweg 1000 1780 Wemmel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in FLOS BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOS BENELUX NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOS BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOS BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLOS BENELUX NV op de kaart.

FLOS BENELUX NV is a company, that was registered 2002 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is FLOS BENELUX NV, company assigned to the tax number BE03801239013. The company FLOS BENELUX NV is located at the address: Romeinsesteenweg 1000 1780 Wemmel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in FLOS BENELUX NV were not found.
The main activity of FLOS BENELUX NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOS BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLOS BENELUX NV, open positions, location of FLOS BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOS BENELUX NV, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOS BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOS BENELUX NV, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOS BENELUX NV, employees, financial statistics.