LES JARDINS STةPHANOIS

Contactgegevens LES JARDINS STةPHANOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JARDINS STةPHANOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JARDINS STةPHANOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES COMBATTANTS 123; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10614772 (+32-10614772) 10614772 (+32-10614772)

Fax (fax): +32 (14) 129-62-23 +32 (14) 129-62-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JARDINS STةPHANOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JARDINS STةPHANOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JARDINS STةPHANOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JARDINS STةPHANOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JARDINS STةPHANOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JARDINS STةPHANOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JARDINS STةPHANOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JARDINS STةPHANOIS
Products information LES JARDINS STةPHANOIS

BTW identificatienummer (tax): BE05833160400
Ondernemingsnummer: 5786743164
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LES JARDINS STةPHANOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JARDINS STةPHANOIS
(Get full report from official database of BE for LES JARDINS STةPHANOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JARDINS STةPHANOIS
Addition kinds of activities for LES JARDINS STةPHANOIS

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
20529918. zwieback | Zwieback
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete
59990300. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
73729902. Bedrijfsgeoriënteerde computer software | Business oriented computer software
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
83220403. Parole kantoor | Parole office
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij LES JARDINS STةPHANOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JARDINS STةPHANOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JARDINS STةPHANOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JARDINS STةPHANOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van LES JARDINS STةPHANOIS in sociale netwerken
Look for responds of LES JARDINS STةPHANOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JARDINS STةPHANOIS. Laat een reactie achter voor LES JARDINS STةPHANOIS. LES JARDINS STةPHANOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JARDINS STةPHANOIS. Leave a respond for LES JARDINS STةPHANOIS. LES JARDINS STةPHANOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JARDINS STةPHANOIS op de google maps. Adres en contacten LES JARDINS STةPHANOIS
Location of LES JARDINS STةPHANOIS on the google maps. Address and contacts of LES JARDINS STةPHANOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JARDINS STةPHANOIS LES JARDINS STةPHANOIS: HUIS AMEDEE & JUNIOR | Decorte D | MICHEL SIMON | Vlieghe Ruth | Brabo

Other related companies as LES JARDINS STةPHANOIS: HUIS AMEDEE & JUNIOR | Decorte D | MICHEL SIMON | Vlieghe Ruth | Brabo

LES JARDINS STةPHANOIS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES JARDINS STةPHANOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05833160400. Het bedrijf LES JARDINS STةPHANOIS bevindt zich op het adres: AVENUE DES COMBATTANTS 123; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boomkwekerijen; Tuinen. Producten gemaakt in LES JARDINS STةPHANOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES JARDINS STةPHANOIS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JARDINS STةPHANOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JARDINS STةPHANOIS, openstaande posities, locatie van LES JARDINS STةPHANOIS op de kaart.

LES JARDINS STةPHANOIS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES JARDINS STةPHANOIS, company assigned to the tax number BE05833160400. The company LES JARDINS STةPHANOIS is located at the address: AVENUE DES COMBATTANTS 123; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boomkwekerijen; Tuinen. Products created in LES JARDINS STةPHANOIS were not found.
The main activity of LES JARDINS STةPHANOIS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JARDINS STةPHANOIS is not available. You also can look at reviews of LES JARDINS STةPHANOIS, open positions, location of LES JARDINS STةPHANOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JARDINS STةPHANOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JARDINS STةPHANOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JARDINS STةPHANOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JARDINS STةPHANOIS, employees, financial statistics.