ALBERT GEVERS

Contactgegevens ALBERT GEVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT GEVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT GEVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 35; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13551161 (+32-13551161) 13551161 (+32-13551161)

Fax (fax): +32 (67) 738-51-92 +32 (67) 738-51-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT GEVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT GEVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT GEVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT GEVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT GEVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT GEVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT GEVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT GEVERS
Products information ALBERT GEVERS

BTW identificatienummer (tax): BE08727233886
Ondernemingsnummer: 3549102783
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ALBERT GEVERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT GEVERS
(Get full report from official database of BE for ALBERT GEVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT GEVERS
Addition kinds of activities for ALBERT GEVERS

3575. Computer terminals | Computer terminals
599912. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
38250217. Logic circuit testers | Logic circuit testers
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel

Werken bij ALBERT GEVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT GEVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT GEVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT GEVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van ALBERT GEVERS in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT GEVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT GEVERS. Laat een reactie achter voor ALBERT GEVERS. ALBERT GEVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT GEVERS. Leave a respond for ALBERT GEVERS. ALBERT GEVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT GEVERS op de google maps. Adres en contacten ALBERT GEVERS
Location of ALBERT GEVERS on the google maps. Address and contacts of ALBERT GEVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT GEVERS ALBERT GEVERS: Rosselle H | VERDUERE BVBA | Studio Seb | Face 脿 Face | R.Y.C.S.M.

Other related companies as ALBERT GEVERS: Rosselle H | VERDUERE BVBA | Studio Seb | Face 脿 Face | R.Y.C.S.M.

ALBERT GEVERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT GEVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08727233886. Het bedrijf ALBERT GEVERS bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 35; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boomkwekerijen; Tuinen. Producten gemaakt in ALBERT GEVERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT GEVERS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT GEVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT GEVERS, openstaande posities, locatie van ALBERT GEVERS op de kaart.

ALBERT GEVERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT GEVERS, company assigned to the tax number BE08727233886. The company ALBERT GEVERS is located at the address: DIESTSESTEENWEG 35; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boomkwekerijen; Tuinen. Products created in ALBERT GEVERS were not found.
The main activity of ALBERT GEVERS is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT GEVERS is not available. You also can look at reviews of ALBERT GEVERS, open positions, location of ALBERT GEVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT GEVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT GEVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT GEVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT GEVERS, employees, financial statistics.