GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE

Contactgegevens GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DES HALLES 9; 4650; HERVE, België

Telefoon (phone): 87678034 (+32-87678034) 87678034 (+32-87678034)

Fax (fax): +32 (67) 430-84-85 +32 (67) 430-84-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE
Products information GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE

BTW identificatienummer (tax): BE08740966796
Ondernemingsnummer: 3108001708
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen; Tuinbenodigdheden; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE
(Get full report from official database of BE for GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE
Addition kinds of activities for GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE

204502. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
20260200. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
65310301. Meerdere noteringsdiensten, onroerend goed | Multiple listing service, real estate

Werken bij GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE in sociale netwerken
Look for responds of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. Laat een reactie achter voor GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. Leave a respond for GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE. GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE op de google maps. Adres en contacten GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE
Location of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE on the google maps. Address and contacts of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE

Andere gerelateerde bedrijven als come GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE: Caprasse Jacques | TOM & JERRY | JACADI | DIDOT | DE KEMPEN BELGIUM BVBA

Other related companies as GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE: Caprasse Jacques | TOM & JERRY | JACADI | DIDOT | DE KEMPEN BELGIUM BVBA

GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08740966796. Het bedrijf GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE bevindt zich op het adres: CHEMIN DES HALLES 9; 4650; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boomkwekerijen; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Producten gemaakt in GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, openstaande posities, locatie van GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE op de kaart.

GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, company assigned to the tax number BE08740966796. The company GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE is located at the address: CHEMIN DES HALLES 9; 4650; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 624,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boomkwekerijen; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Products created in GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE were not found.
The main activity of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE is not available. You also can look at reviews of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, open positions, location of GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARDEN LA PةPINIبRE DU PLATEAU DE HERVE, employees, financial statistics.