BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI

Contactgegevens BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 22; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11312125 (+32-11312125) 11312125 (+32-11312125)

Fax (fax): +32 (81) 540-74-91 +32 (81) 540-74-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI
Products information BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI

BTW identificatienummer (tax): BE01142547607
Ondernemingsnummer: 7769226074
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen; Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI
(Get full report from official database of BE for BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI
Addition kinds of activities for BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI

283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
30890311. Hardware, kunststoffen | Hardware, plastics
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services

Werken bij BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI in sociale netwerken
Look for responds of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. Laat een reactie achter voor BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. Leave a respond for BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI. BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI op de google maps. Adres en contacten BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI
Location of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI on the google maps. Address and contacts of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI: Lydie | PةDICURE ROUSSEAU | VAN GAMPELAERE & CIE | LENAERTS HOBBYCENTER SA | DANY BONTEMPS

Other related companies as BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI: Lydie | PةDICURE ROUSSEAU | VAN GAMPELAERE & CIE | LENAERTS HOBBYCENTER SA | DANY BONTEMPS

BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01142547607. Het bedrijf BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 22; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boomkwekerijen; Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, openstaande posities, locatie van BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI op de kaart.

BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, company assigned to the tax number BE01142547607. The company BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI is located at the address: LINDESTRAAT 22; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boomkwekerijen; Groenten and fruit Gh. Products created in BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI were not found.
The main activity of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI is not available. You also can look at reviews of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, open positions, location of BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOMKWEKERIJ RENE NICOLAI, employees, financial statistics.