TUINAANLEG LUC HUYGHE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • TUINAANLEG LUC HUYGHE
Private companiesInsurance Carriers • TUINAANLEG LUC HUYGHE

Contactgegevens TUINAANLEG LUC HUYGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINAANLEG LUC HUYGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINAANLEG LUC HUYGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPESTRAAT 27; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56501155 (+32-56501155) 56501155 (+32-56501155)

Fax (fax): +32 (53) 899-29-79 +32 (53) 899-29-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINAANLEG LUC HUYGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINAANLEG LUC HUYGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINAANLEG LUC HUYGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINAANLEG LUC HUYGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINAANLEG LUC HUYGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINAANLEG LUC HUYGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINAANLEG LUC HUYGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINAANLEG LUC HUYGHE
Products information TUINAANLEG LUC HUYGHE

BTW identificatienummer (tax): BE04424438476
Ondernemingsnummer: 2794891357
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TUINAANLEG LUC HUYGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINAANLEG LUC HUYGHE
(Get full report from official database of BE for TUINAANLEG LUC HUYGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINAANLEG LUC HUYGHE
Addition kinds of activities for TUINAANLEG LUC HUYGHE

793399. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
26119901. Pulp gemaakt van lompen, bagassse, hennep of andere vezelbasis | Pulp made from rags, bagassse, hemp, or other fiber base
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts

Werken bij TUINAANLEG LUC HUYGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINAANLEG LUC HUYGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINAANLEG LUC HUYGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINAANLEG LUC HUYGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van TUINAANLEG LUC HUYGHE in sociale netwerken
Look for responds of TUINAANLEG LUC HUYGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINAANLEG LUC HUYGHE. Laat een reactie achter voor TUINAANLEG LUC HUYGHE. TUINAANLEG LUC HUYGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINAANLEG LUC HUYGHE. Leave a respond for TUINAANLEG LUC HUYGHE. TUINAANLEG LUC HUYGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINAANLEG LUC HUYGHE op de google maps. Adres en contacten TUINAANLEG LUC HUYGHE
Location of TUINAANLEG LUC HUYGHE on the google maps. Address and contacts of TUINAANLEG LUC HUYGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINAANLEG LUC HUYGHE TUINAANLEG LUC HUYGHE: Femke | Amon II | FILIPPINA CARTAROSA | Tackoen (Le) | LIBRAIRIE SAINTE-WALBURGE

Other related companies as TUINAANLEG LUC HUYGHE: Femke | Amon II | FILIPPINA CARTAROSA | Tackoen (Le) | LIBRAIRIE SAINTE-WALBURGE

TUINAANLEG LUC HUYGHE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINAANLEG LUC HUYGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04424438476. Het bedrijf TUINAANLEG LUC HUYGHE bevindt zich op het adres: PAPESTRAAT 27; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boomkwekerijen. Producten gemaakt in TUINAANLEG LUC HUYGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINAANLEG LUC HUYGHE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINAANLEG LUC HUYGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINAANLEG LUC HUYGHE, openstaande posities, locatie van TUINAANLEG LUC HUYGHE op de kaart.

TUINAANLEG LUC HUYGHE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINAANLEG LUC HUYGHE, company assigned to the tax number BE04424438476. The company TUINAANLEG LUC HUYGHE is located at the address: PAPESTRAAT 27; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boomkwekerijen. Products created in TUINAANLEG LUC HUYGHE were not found.
The main activity of TUINAANLEG LUC HUYGHE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINAANLEG LUC HUYGHE is not available. You also can look at reviews of TUINAANLEG LUC HUYGHE, open positions, location of TUINAANLEG LUC HUYGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINAANLEG LUC HUYGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINAANLEG LUC HUYGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINAANLEG LUC HUYGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINAANLEG LUC HUYGHE, employees, financial statistics.