ETS DUSON

Contactgegevens ETS DUSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS DUSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS DUSON

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue De Verdun 168 1130 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-26-02-01 32-27-26-02-01

Fax (fax): 32-27-26-01-79 32-27-26-01-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS DUSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS DUSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS DUSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS DUSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS DUSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS DUSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS DUSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS DUSON
Products information ETS DUSON

BTW identificatienummer (tax): BE07668975830
Ondernemingsnummer: 5860351562
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ETS DUSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS DUSON
(Get full report from official database of BE for ETS DUSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS DUSON
Addition kinds of activities for ETS DUSON

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
24499902. Containers, multiplex en fineerhout | Containers, plywood and veneer wood
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
36630202. Camera's, televisie | Cameras, television
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
59990100. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
75390301. Automotive geluidsinstallatie service en installatie | Automotive sound system service and installation

Werken bij ETS DUSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS DUSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS DUSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS DUSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van ETS DUSON in sociale netwerken
Look for responds of ETS DUSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS DUSON. Laat een reactie achter voor ETS DUSON. ETS DUSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS DUSON. Leave a respond for ETS DUSON. ETS DUSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS DUSON op de google maps. Adres en contacten ETS DUSON
Location of ETS DUSON on the google maps. Address and contacts of ETS DUSON

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS DUSON ETS DUSON: Tubex R | VAN D'HUYNSLAGER | B EN B | STEFAAN VAN DER VELPEN | WILFRIED VERMEERSCH

Other related companies as ETS DUSON: Tubex R | VAN D'HUYNSLAGER | B EN B | STEFAAN VAN DER VELPEN | WILFRIED VERMEERSCH

ETS DUSON is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS DUSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07668975830. Het bedrijf ETS DUSON bevindt zich op het adres: Rue De Verdun 168 1130 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in ETS DUSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS DUSON is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS DUSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS DUSON, openstaande posities, locatie van ETS DUSON op de kaart.

ETS DUSON is a company, that was registered 2018 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is ETS DUSON, company assigned to the tax number BE07668975830. The company ETS DUSON is located at the address: Rue De Verdun 168 1130 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in ETS DUSON were not found.
The main activity of ETS DUSON is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS DUSON is not available. You also can look at reviews of ETS DUSON, open positions, location of ETS DUSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS DUSON, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS DUSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS DUSON, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS DUSON, employees, financial statistics.