HERVE BURHAIN

Contactgegevens HERVE BURHAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERVE BURHAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERVE BURHAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-QUOILIN 35; 6971; TENNEVILLE, België

Telefoon (phone): 84455254 (+32-84455254) 84455254 (+32-84455254)

Fax (fax): +32 (63) 842-17-14 +32 (63) 842-17-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERVE BURHAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERVE BURHAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERVE BURHAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERVE BURHAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERVE BURHAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERVE BURHAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERVE BURHAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERVE BURHAIN
Products information HERVE BURHAIN

BTW identificatienummer (tax): BE09319671630
Ondernemingsnummer: 1440002441
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HERVE BURHAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERVE BURHAIN
(Get full report from official database of BE for HERVE BURHAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERVE BURHAIN
Addition kinds of activities for HERVE BURHAIN

09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
14469907. Slijpzandwinning | Grinding sand mining
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
35489903. Las- en snijapparatuur en accessoires, niet inbegrepen | Welding and cutting apparatus and accessories, nec
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
59991401. Bedrijfsmachines en apparatuur | Business machines and equipment

Werken bij HERVE BURHAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERVE BURHAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERVE BURHAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERVE BURHAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van HERVE BURHAIN in sociale netwerken
Look for responds of HERVE BURHAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERVE BURHAIN. Laat een reactie achter voor HERVE BURHAIN. HERVE BURHAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERVE BURHAIN. Leave a respond for HERVE BURHAIN. HERVE BURHAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERVE BURHAIN op de google maps. Adres en contacten HERVE BURHAIN
Location of HERVE BURHAIN on the google maps. Address and contacts of HERVE BURHAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come HERVE BURHAIN HERVE BURHAIN: Hoeters | ANTONIO RIZZI | MAISON NOBILE | HOCARES | GARAGE MORGAN

Other related companies as HERVE BURHAIN: Hoeters | ANTONIO RIZZI | MAISON NOBILE | HOCARES | GARAGE MORGAN

HERVE BURHAIN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERVE BURHAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09319671630. Het bedrijf HERVE BURHAIN bevindt zich op het adres: RUE SAINT-QUOILIN 35; 6971; TENNEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boomkwekerijen. Producten gemaakt in HERVE BURHAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERVE BURHAIN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERVE BURHAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERVE BURHAIN, openstaande posities, locatie van HERVE BURHAIN op de kaart.

HERVE BURHAIN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERVE BURHAIN, company assigned to the tax number BE09319671630. The company HERVE BURHAIN is located at the address: RUE SAINT-QUOILIN 35; 6971; TENNEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boomkwekerijen. Products created in HERVE BURHAIN were not found.
The main activity of HERVE BURHAIN is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HERVE BURHAIN is not available. You also can look at reviews of HERVE BURHAIN, open positions, location of HERVE BURHAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERVE BURHAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERVE BURHAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERVE BURHAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERVE BURHAIN, employees, financial statistics.