FA. SONOMAT TRADING

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • FA. SONOMAT TRADING
Private companiesPrimary Metal Industries • FA. SONOMAT TRADING

Contactgegevens FA. SONOMAT TRADING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. SONOMAT TRADING: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. SONOMAT TRADING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 143; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32812268 32812268

Fax (fax): +32 (53) 342-37-68 +32 (53) 342-37-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. SONOMAT TRADING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. SONOMAT TRADING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. SONOMAT TRADING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. SONOMAT TRADING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. SONOMAT TRADING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. SONOMAT TRADING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. SONOMAT TRADING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. SONOMAT TRADING
Products information FA. SONOMAT TRADING

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FA. SONOMAT TRADING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boomkwekerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. SONOMAT TRADING
(Get full report from official database of BE for FA. SONOMAT TRADING)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. SONOMAT TRADING
Addition kinds of activities for FA. SONOMAT TRADING

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
752100. Auto parkeren | Automobile parking
22410400. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
28340600. dermatologica | Dermatologicals
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
79999901. Kunstgalerij, commercieel | Art gallery, commercial

Werken bij FA. SONOMAT TRADING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. SONOMAT TRADING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. SONOMAT TRADING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. SONOMAT TRADING. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van FA. SONOMAT TRADING in sociale netwerken
Look for responds of FA. SONOMAT TRADING in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. SONOMAT TRADING. Laat een reactie achter voor FA. SONOMAT TRADING. FA. SONOMAT TRADING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. SONOMAT TRADING. Leave a respond for FA. SONOMAT TRADING. FA. SONOMAT TRADING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. SONOMAT TRADING op de google maps. Adres en contacten FA. SONOMAT TRADING
Location of FA. SONOMAT TRADING on the google maps. Address and contacts of FA. SONOMAT TRADING

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. SONOMAT TRADING FA. SONOMAT TRADING: IMMO PIETTE | Beeckman NV | JEAN-CLAUDE BIGUINE | Chaplin's | FRITUUR OASIS

Other related companies as FA. SONOMAT TRADING: IMMO PIETTE | Beeckman NV | JEAN-CLAUDE BIGUINE | Chaplin's | FRITUUR OASIS

FA. SONOMAT TRADING is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. SONOMAT TRADING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf FA. SONOMAT TRADING bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 143; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boomkwekerijen. Producten gemaakt in FA. SONOMAT TRADING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. SONOMAT TRADING is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. SONOMAT TRADING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. SONOMAT TRADING, openstaande posities, locatie van FA. SONOMAT TRADING op de kaart.

FA. SONOMAT TRADING is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. SONOMAT TRADING, company assigned to the tax number BE01347717285. The company FA. SONOMAT TRADING is located at the address: GROTE STEENWEG 143; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boomkwekerijen. Products created in FA. SONOMAT TRADING were not found.
The main activity of FA. SONOMAT TRADING is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. SONOMAT TRADING is not available. You also can look at reviews of FA. SONOMAT TRADING, open positions, location of FA. SONOMAT TRADING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. SONOMAT TRADING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. SONOMAT TRADING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. SONOMAT TRADING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. SONOMAT TRADING, employees, financial statistics.