EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV

Contactgegevens EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 7a 2260 Westerlo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-56-25-00 32-14-56-25-00

Fax (fax): 32-14-56-25-07 32-14-56-25-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV
Products information EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV

BTW identificatienummer (tax): BE01855834960
Ondernemingsnummer: 7178436279
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV
(Get full report from official database of BE for EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV
Addition kinds of activities for EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV

753801. Motor reparatie | Engine repair
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
35370205. Kranen, vrachtwagen | Cranes, industrial truck
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist

Werken bij EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV in sociale netwerken
Look for responds of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. Laat een reactie achter voor EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. Leave a respond for EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV. EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV op de google maps. Adres en contacten EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV
Location of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV on the google maps. Address and contacts of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV: LHOMME E | Archipel | VAN GORP | Houquet J | S. TETAERT

Other related companies as EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV: LHOMME E | Archipel | VAN GORP | Houquet J | S. TETAERT

EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01855834960. Het bedrijf EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 7a 2260 Westerlo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, openstaande posities, locatie van EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV op de kaart.

EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, company assigned to the tax number BE01855834960. The company EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV is located at the address: Nijverheidsstraat 7a 2260 Westerlo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV were not found.
The main activity of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV is not available. You also can look at reviews of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, open positions, location of EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMERSON & CUMING MICROWAVE PROD. NV, employees, financial statistics.