Visnet (Librairie du)

Contactgegevens Visnet (Librairie du): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Visnet (Librairie du): address, phone, fax, email, website, opening hours

Visnet (Librairie du)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai aux Briques 82; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 70 32 (+32-02 512 70 32) 02 512 70 32 (+32-02 512 70 32)

Fax (fax): +32 (65) 144-86-17 +32 (65) 144-86-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Visnet (Librairie du): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Visnet (Librairie du)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Visnet (Librairie du)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Visnet (Librairie du), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Visnet (Librairie du). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Visnet (Librairie du), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Visnet (Librairie du). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Visnet (Librairie du)
Products information Visnet (Librairie du)

BTW identificatienummer (tax): BE07174865722
Ondernemingsnummer: 2291168212
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Visnet (Librairie du) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Visnet (Librairie du)
(Get full report from official database of BE for Visnet (Librairie du))

Aanvulling soorten activiteiten voor Visnet (Librairie du)
Addition kinds of activities for Visnet (Librairie du)

251402. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
20529901. Bakkerijproducten, droog | Bakery products, dry
34839903. Bazooka raketten | Bazooka rockets
35590106. Naaimachines en bijlagen, industriële, nec | Sewing machines and attachments, industrial, nec
35699908. Cremerende ovens | Cremating ovens
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
51599902. broomcorn | Broomcorn
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs

Werken bij Visnet (Librairie du): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Visnet (Librairie du): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Visnet (Librairie du). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Visnet (Librairie du). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

    Type: Vaste Job

    - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Visnet (Librairie du) in sociale netwerken
Look for responds of Visnet (Librairie du) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Visnet (Librairie du). Laat een reactie achter voor Visnet (Librairie du). Visnet (Librairie du) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Visnet (Librairie du). Leave a respond for Visnet (Librairie du). Visnet (Librairie du) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Visnet (Librairie du) op de google maps. Adres en contacten Visnet (Librairie du)
Location of Visnet (Librairie du) on the google maps. Address and contacts of Visnet (Librairie du)

Andere gerelateerde bedrijven als come Visnet (Librairie du) Visnet (Librairie du): Durez | REIZEN DE CAUWER | LEO CELIS | Meeuwissen E | DISTEEL SA

Other related companies as Visnet (Librairie du): Durez | REIZEN DE CAUWER | LEO CELIS | Meeuwissen E | DISTEEL SA

Visnet (Librairie du) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Visnet (Librairie du), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07174865722. Het bedrijf Visnet (Librairie du) bevindt zich op het adres: Quai aux Briques 82; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Visnet (Librairie du) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Visnet (Librairie du) is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Visnet (Librairie du) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Visnet (Librairie du), openstaande posities, locatie van Visnet (Librairie du) op de kaart.

Visnet (Librairie du) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Visnet (Librairie du), company assigned to the tax number BE07174865722. The company Visnet (Librairie du) is located at the address: Quai aux Briques 82; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Booksellers. Products created in Visnet (Librairie du) were not found.
The main activity of Visnet (Librairie du) is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Visnet (Librairie du) is not available. You also can look at reviews of Visnet (Librairie du), open positions, location of Visnet (Librairie du) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Visnet (Librairie du), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Visnet (Librairie du), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Visnet (Librairie du), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Visnet (Librairie du), employees, financial statistics.