Tienda Latina (La) (Librairie)

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Tienda Latina (La) (Librairie)
Private companiesReal Estate • Tienda Latina (La) (Librairie)

Contactgegevens Tienda Latina (La) (Librairie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tienda Latina (La) (Librairie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Tienda Latina (La) (Librairie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Gray 9; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 673 34 50; 0475 97 37 95 (+32-02 673 34 50; 0475 97 37 95) 02 673 34 50; 0475 97 37 95 (+32-02 673 34 50; 0475 97 37 95)

Fax (fax): +32 (53) 388-12-17 +32 (53) 388-12-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tienda Latina (La) (Librairie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tienda Latina (La) (Librairie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tienda Latina (La) (Librairie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tienda Latina (La) (Librairie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tienda Latina (La) (Librairie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tienda Latina (La) (Librairie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tienda Latina (La) (Librairie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tienda Latina (La) (Librairie)
Products information Tienda Latina (La) (Librairie)

BTW identificatienummer (tax): BE03986358642
Ondernemingsnummer: 9666015625
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Galleries

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tienda Latina (La) (Librairie)
(Get full report from official database of BE for Tienda Latina (La) (Librairie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Tienda Latina (La) (Librairie)
Addition kinds of activities for Tienda Latina (La) (Librairie)

20790102. Margarine-boter mengsels | Margarine-butter blends
31110304. Die-snijden van leer | Die-cutting of leather
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing

Werken bij Tienda Latina (La) (Librairie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tienda Latina (La) (Librairie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tienda Latina (La) (Librairie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tienda Latina (La) (Librairie). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van Tienda Latina (La) (Librairie) in sociale netwerken
Look for responds of Tienda Latina (La) (Librairie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tienda Latina (La) (Librairie). Laat een reactie achter voor Tienda Latina (La) (Librairie). Tienda Latina (La) (Librairie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tienda Latina (La) (Librairie). Leave a respond for Tienda Latina (La) (Librairie). Tienda Latina (La) (Librairie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tienda Latina (La) (Librairie) op de google maps. Adres en contacten Tienda Latina (La) (Librairie)
Location of Tienda Latina (La) (Librairie) on the google maps. Address and contacts of Tienda Latina (La) (Librairie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Tienda Latina (La) (Librairie) Tienda Latina (La) (Librairie): Baekelandt P | LUC SCHL?GEL | KBC | Pesser F | DANI?LLE BENS

Other related companies as Tienda Latina (La) (Librairie): Baekelandt P | LUC SCHL?GEL | KBC | Pesser F | DANI?LLE BENS

Tienda Latina (La) (Librairie) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tienda Latina (La) (Librairie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03986358642. Het bedrijf Tienda Latina (La) (Librairie) bevindt zich op het adres: Rue Gray 9; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Booksellers. Lijst met producten zijn Galleries.
De hoofdactiviteit van Tienda Latina (La) (Librairie) is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tienda Latina (La) (Librairie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tienda Latina (La) (Librairie), openstaande posities, locatie van Tienda Latina (La) (Librairie) op de kaart.

Tienda Latina (La) (Librairie) is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tienda Latina (La) (Librairie), company assigned to the tax number BE03986358642. The company Tienda Latina (La) (Librairie) is located at the address: Rue Gray 9; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Booksellers. List of products are Galleries.
The main activity of Tienda Latina (La) (Librairie) is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tienda Latina (La) (Librairie) is not available. You also can look at reviews of Tienda Latina (La) (Librairie), open positions, location of Tienda Latina (La) (Librairie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tienda Latina (La) (Librairie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tienda Latina (La) (Librairie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tienda Latina (La) (Librairie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tienda Latina (La) (Librairie), employees, financial statistics.