STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV
Private companiesPaper and Allied Products • STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV

Contactgegevens STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark Noord 28 Box A; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 760 32 11; 03 777 92 63; 09 224 00 28 (+32-03 760 32 11; 03 777 92 63; 09 224 00 28) 03 760 32 11; 03 777 92 63; 09 224 00 28 (+32-03 760 32 11; 03 777 92 63; 09 224 00 28)

Fax (fax): 03 777 92 63 (+32-03 777 92 63) 03 777 92 63 (+32-03 777 92 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV
Products information STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV

BTW identificatienummer (tax): BE09237548828
Ondernemingsnummer: 2637786865
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV
(Get full report from official database of BE for STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV
Addition kinds of activities for STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV

20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
22950300. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
34710106. Goudplaten | Gold plating
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
36210111. Rotary converters (elektrische apparatuur) | Rotary converters (electrical equipment)
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service

Werken bij STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

Zoek naar antwoorden van STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV in sociale netwerken
Look for responds of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. Laat een reactie achter voor STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. Leave a respond for STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV. STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV op de google maps. Adres en contacten STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV
Location of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV on the google maps. Address and contacts of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV: BENOIT LONNEUX | PERIN | FA. PIERRE-ANDR? | D'Hulst Rudi SPRL | Pellegrini

Other related companies as STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV: BENOIT LONNEUX | PERIN | FA. PIERRE-ANDR? | D'Hulst Rudi SPRL | Pellegrini

STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237548828. Het bedrijf STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV bevindt zich op het adres: Industriepark Noord 28 Box A; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, openstaande posities, locatie van STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, company assigned to the tax number BE09237548828. The company STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV is located at the address: Industriepark Noord 28 Box A; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Booksellers. Products created in STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV were not found.
The main activity of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV is not available. You also can look at reviews of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, open positions, location of STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANDAARD BOEKHANDEL (t.a.v. De Coster Chantal) NV, employees, financial statistics.