DRIESEN EQUIPMENT SPRL

Contactgegevens DRIESEN EQUIPMENT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRIESEN EQUIPMENT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRIESEN EQUIPMENT SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Vanden Corput 51 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-44-80-87 32-23-44-80-87

Fax (fax): 32-23-44-19-03 32-23-44-19-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRIESEN EQUIPMENT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRIESEN EQUIPMENT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRIESEN EQUIPMENT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRIESEN EQUIPMENT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRIESEN EQUIPMENT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRIESEN EQUIPMENT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRIESEN EQUIPMENT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRIESEN EQUIPMENT SPRL
Products information DRIESEN EQUIPMENT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09764617919
Ondernemingsnummer: 3348327636
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DRIESEN EQUIPMENT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRIESEN EQUIPMENT SPRL
(Get full report from official database of BE for DRIESEN EQUIPMENT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRIESEN EQUIPMENT SPRL
Addition kinds of activities for DRIESEN EQUIPMENT SPRL

323100. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
518201. Wijn | Wine
01310000. Katoen | Cotton
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial
38519900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
50940303. horloge dozen | Watchcases
60999903. Elektronisch geldoverdrachtsnetwerk, inclusief omschakeling | Electronic funds transfer network, including switching
81110209. Immigratie- en naturalisatiewet | Immigration and naturalization law
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij DRIESEN EQUIPMENT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRIESEN EQUIPMENT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRIESEN EQUIPMENT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRIESEN EQUIPMENT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van DRIESEN EQUIPMENT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DRIESEN EQUIPMENT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRIESEN EQUIPMENT SPRL. Laat een reactie achter voor DRIESEN EQUIPMENT SPRL. DRIESEN EQUIPMENT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRIESEN EQUIPMENT SPRL. Leave a respond for DRIESEN EQUIPMENT SPRL. DRIESEN EQUIPMENT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRIESEN EQUIPMENT SPRL op de google maps. Adres en contacten DRIESEN EQUIPMENT SPRL
Location of DRIESEN EQUIPMENT SPRL on the google maps. Address and contacts of DRIESEN EQUIPMENT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DRIESEN EQUIPMENT SPRL DRIESEN EQUIPMENT SPRL: Aquatiqua M.B. SA | VAN DE PUTTE-MOERMAN | LUC HAEVE | Wijzerplaat (De) | GLOVICOM NV.

Other related companies as DRIESEN EQUIPMENT SPRL: Aquatiqua M.B. SA | VAN DE PUTTE-MOERMAN | LUC HAEVE | Wijzerplaat (De) | GLOVICOM NV.

DRIESEN EQUIPMENT SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is DRIESEN EQUIPMENT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09764617919. Het bedrijf DRIESEN EQUIPMENT SPRL bevindt zich op het adres: R. Vanden Corput 51 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in DRIESEN EQUIPMENT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRIESEN EQUIPMENT SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRIESEN EQUIPMENT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRIESEN EQUIPMENT SPRL, openstaande posities, locatie van DRIESEN EQUIPMENT SPRL op de kaart.

DRIESEN EQUIPMENT SPRL is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is DRIESEN EQUIPMENT SPRL, company assigned to the tax number BE09764617919. The company DRIESEN EQUIPMENT SPRL is located at the address: R. Vanden Corput 51 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in DRIESEN EQUIPMENT SPRL were not found.
The main activity of DRIESEN EQUIPMENT SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DRIESEN EQUIPMENT SPRL is not available. You also can look at reviews of DRIESEN EQUIPMENT SPRL, open positions, location of DRIESEN EQUIPMENT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRIESEN EQUIPMENT SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRIESEN EQUIPMENT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRIESEN EQUIPMENT SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRIESEN EQUIPMENT SPRL, employees, financial statistics.